Paviljongtak från Hillerstorp

En paviljong utan ett bra tak är inte mycket till paviljong, men om ditt paviljongtak blivit slitet eller skadat behöver du inte byta ut hela konstruktionen. Alla paviljongtak från Hillerstorp går utmärkt att ersätta separat. Här hittar du nya fräscha tak till din Hillerstorp paviljong!

 

 1. Spara 190 kr
  Hillerstorp

  Paviljongtak 3×3 m beige 220 gram

  1 705 kr
  Ord. 1 895 kr
  Spara 190 kr
 2. Spara 220 kr
  Hillerstorp

  Paviljongtak 3×4 m grå 180 gram

  1 975 kr
  Ord. 2 195 kr
  Spara 220 kr

Hillerstorp – sagolikt snygga paviljongtak

När man ser ett snyggt Hillerstorp paviljongtak sticka upp bakom syrenhäcken i någons trädgård är det inte utan att man känner historiska vingslag som för tankarna till forntida konungariken och klassiska riddarspel. Det som ger associationer till slott och riddare är förmodligen att designen på ett paviljongtak påminner lite om sagoslottens tinnar och torn. Hur som helst är det något ganska romantiskt med en paviljong, men romantiken kan naturligtvis grusas en aning om taket får en reva och börjar läcka. Det ser inte heller så roligt ut där bakom syrenbuskarna om paviljongtaket blivit illa blekt av solen. Men kassera inte hela paviljongen om bara taket går sönder! Här på Kila möbler kan du lätt beställa ett nytt, fräscht paviljongtak till din Hillerstorp paviljong!

Vädertåliga paviljongtak i hög kvalitet

Alla paviljongtak från Hillerstorp är tillverkade i högkvalitativ, UV-behandlad polyesterväv och gjorda för att stå emot regn, sol och vind. Men givetvis kan man av en eller annan anledning ändå behöva byta ut taket till sin paviljong. Det kan också vara så att man helt enkelt vill bygga ihop en egen paviljong med väggar och tak i olika färger och därför önskar köpa ett separat paviljongtak. Oavsett anledning så är det oftast ganska lätt att ersätta ett paviljongtak och de flesta modeller från Hillerstorp finns tillgängliga här på Kila möbler. Vi har både rektangulära, fyrkantiga och sexkantiga paviljongtak i flera olika färger som passar till Hillerstorps aluminiumpaviljong ”Luxor”, samt fyrkantiga tak i svart eller vitt till träpaviljongen ”De luxe”. I sortimentet hittar du även vita soltak i polyestertyg till modellen ”Pergolux”.

Vill du fräscha upp din paviljong från Hillerstorp? Här beställer du enkelt ett nytt paviljongtak!