Paviljongväggar från Hillerstorp

En enkel takpaviljong fungerar förvisso ganska bra som sol- och regnskydd, men vill man slippa snålblåst och insekter som invaderar festligheterna är det klokt att även investera i ett gäng paviljongväggar och matchande myggnät. Här hittar du snygga, skyddande paviljongväggar till din Hillerstorp paviljo

 

 1. Reservdel
  Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Hillerstorp Paviljongväggar beige 3x3 m, 4-pack

  2 295 kr
  Reservdel
  Slut för säsongen
 2. Reservdel
  Hillerstorp

  Hillerstorp Paviljongväggar ljusgrå 3x3 m, 4-pack

  2 295 kr
  Reservdel
 3. Spara 600 kr
  Reservdel
  Hillerstorp

  Hillerstorp Paviljongväggar grå 3x3 m, 4-pack

  1 399 kr
  Ord. 1 999 kr
  Spara 600 kr
  Reservdel
 4. Reservdel
  Hillerstorp

  Luxor Paviljongväggar mörkbeige 300x400 cm, 4-pack

  3 140 kr
  Reservdel
 5. Spara 329 kr
  Reservdel
  Hillerstorp

  Hillerstorp Paviljongväggar beige 6-kantig

  2 966 kr
  Ord. 3 295 kr
  Spara 329 kr
  Reservdel
 6. Reservdel
  Hillerstorp

  Hillerstorp Paviljongväggar ljusgrå 6-kantig

  3 295 kr
  Reservdel
 7. Reservdel
  Hillerstorp

  Luxor Paviljongväggar ljusgrå 300x400 cm, 4-pack

  3 145 kr
  Reservdel

Hillerstorp paviljongväggar – för vindfria sommarfester

Det bästa med att äga en Hillerstorp paviljong är ju att man kan ordna utomhusfester och avnjuta sommarfika, middagar och långa myskvällar i trädgården utan att behöva kontrollera väderleksrapporten i förväg. Under paviljongens tak sitter man skyddad från såväl stark sol som regn och rusk, men om det blåser kan man ändå få in en hel del väta och kylig luft – för att inte tala om alla myggor som börjar dra sig till ljus- och värmekällor framåt kvällskvisten. För att hålla allt sådant obehag ute och bibehålla en mysig, varm och torr atmosfär inne i sin Hillerstorp paviljong är det praktiskt att ha paviljongväggar som man kan dra igen om sig. När de inte används blir väggarna dessutom en snygg prydnad i paviljongens hörn. Här på Kila möbler har vi vädertåliga paviljongväggar i polyesterväv både till Hillerstorps aluminiumpaviljong ”Luxor” och den snygga trämodellen ”De luxe”.

Att välja rätt paviljongväggar

De paviljongväggar som finns tillgängliga till Hillerstorps ”De luxe”-variant säljs styckvis och du kan välja om du vill ha en vägg med eller utan fönster i antingen blått, vitt eller svart. Övriga Hillerstorp paviljongväggar kan du köpa som praktiska fyrpack i grått, ljusgrått eller beige. Samtliga fyra väggar till den kvadratiska ”Luxor”-modellen är likadana, medan förpackningen till den rektangulära modellen inkluderar två väggar till långsidorna och två till kortsidorna. Mitt i festförberedelserna vill man ju inte bli ståendes med två paviljongväggar som är för korta eller för långa. Tänk därför på att dubbelkolla måtten innan du beställer – så att du får fyra väggar som passar perfekt till just din Hillerstorp paviljong! Och glöm inte att du även kan köpa till passande myggnät som håller insekterna ute!

Säkerställ mysiga, ombonade sommarkvällar i din Hillerstorp paviljong med skyddande paviljongväggar!