Picnicbänkar från Hillerstorp

Letar du efter en komplett och perfekt matchad möbelgrupp till uteplatsen? Med en picnicbänk får du en genialiskt designad allt-i-ett-möbel som är både stilren och praktisk. Här på Kila möbler hittar du ett stort urval av fantastiskt snygga, välbyggda picnicbänkar från Hillerstorp!

Hillerstorp picnicbänkar – sinnrika utemöbler för hela familjen

Picnicbänkar är otroligt smidiga möbelgrupper som sitter ihop i en enhet – du känner säkert igen dem från rastplatser, skolgårdar, uteserveringar, parker och andra offentliga platser. Men en picnicbänk från Hillerstorp kan du även ha hemma i trädgården om du vill. Picnicbänkar är perfekta trädgårdsmöbler för barnfamiljer då de erbjuder plats för många. Den smarta, sammansatta konstruktionen eliminerar också risken för fåtöljer som välter i gräset, samtidigt som den förhindrar stolsvickande och andra prekära aktiviteter som otåligt gottesugna barn ibland kan ägna sig åt. Något som säkerligen kan bidra till både tryggare och mer harmoniska fikastunder för hela familjen. Eftersom Hillerstorps lättskötta picnicbänkar är vädertåliga och i princip kan stå ute hela säsongen fungerar de dessutom ypperligt som utemöbler vid sommarstället.

Vackra picnicbänkar i norrländsk kvalitetsfuru

När sommaren kommer är det många som beger sig ut i det gröna för att avnjuta medhavd fika tillsammans med familj och vänner, men med en picnicbänk på uteplatsen kan du uppleva den där härliga ute-i-det-fria-känslan varje dag – på hemmaplan. I vårt sortiment från Hillerstorp finns flera olika typer av picnicbänkar att välja mellan – antingen med fyra inbyggda stolar och ett runt bord eller med ett rektangulärt bord och två soffor. Här finns även en söt mini-picnicbänk speciellt för barnen! Alla Hillerstorps picnicbänkar är givetvis formgivna och tillverkade med samma finess och höga kvalitet som deras övriga möbler och som alltid har norrländsk kärnfuru en framträdande roll i materialvalet – laserad i härliga färger som vitt, honung och kanel. Vi har också en läcker shabby chic-modell i utbudet, även den tillverkad i norrländsk furu.

Välj ut din favorit bland våra fina picnicbänkar från Hillerstorp – beställ idag och få den bekvämt hemlevererad!