Soffbord från Hillerstorp

Servera sommarfikan på ett läckert soffbord från Hillerstorp! Som uteplatsens mittpunkt kommer soffbordet garanterat att dra blickarna till sig – precis som man vill att ett stilfullt designat bord ska göra. Men Hillerstorps snygga soffbord tål inte bara att synas – de tål att använd

 

 1. Hillerstorp

  Jet Set soffbord set beige

  6 795 kr
 2. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Himmelsnäs soffbord teak Ø70 cm

  3 995 kr
 3. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Wellington soffbord teak 120x60 cm

  3 960 kr
 4. Hillerstorp

  Läckö divandel vit

  950 kr
 5. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Ardernäs soffbord teak 120x60 cm

  3 945 kr
 6. Hillerstorp

  Dallas bord 128x75 cm

  5 295 kr
 7. Hillerstorp

  Kullen bord 110x67 cm

  2 895 kr
 8. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Monte Carlo bord natur 70x110 cm

  3 330 kr
 9. Hillerstorp

  Bara Vara divan orkangrå

  5 095 kr
 10. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Valencia bord natur 80x80 cm

  3 095 kr
 11. Hillerstorp

  Bara Vara divan vit

  4 630 kr
 12. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Bara Vara divan kanel

  4 145 kr
 13. Slut för säsongen
  Hillerstorp

  Tara soffbord 100x66 cm

  4 165 kr

Hillerstorp soffbord – användbara möbler med enastående formgivning

Ett soffbord från Hillerstorp blir genast ett läckert blickfång på uteplatsen, men inte bara på grund av dess design. God kvalitet lyser alltid igenom och Hillerstorp vet hur man skapar riktiga kvalitetsmöbler. Deras soffbord är sannerligen inget undantag i den bemärkelsen – oavsett om du väljer ett bord i konstrotting, marmor eller shabby chic-stil får du en välarbetad karaktärsmöbel som blir ett användbart smycke i uterummet. Just den där perfekta avvägningen mellan snygg design och praktisk funktionalitet är något som Hillerstorp är verkliga mästare på. Soffborden i konstrotting är till exempel handflätade i naturtrogen Quató™-fiber och oerhört vackra att se på, men samtidigt både slit- och vädertåliga. Modellen ”Dallas” har dessutom en unik glasskiva som behandlats så att den fått en extra motståndskraftig, stenliknande yta – en spännande designdetalj som även vinner praktiska poäng.

Stilrena soffbord i ett brett urval av material

Om du som många föredrar ett riktigt stilrent soffbord finns det ett flertal olika varianter att tillgå i vårt utbud från Hillerstorp. Välj mellan stabila laserade modeller i norrländsk kärnfuru, elegant vitkalkad teak, värmebehandlad ask, stål och marmor eller smäckra soffbord i mattlackerat aluminium. De flesta av Hillerstorps soffbord ingår även i kompletta möbelserier, vilket gör att du lätt kan matcha det bord du väljer med exempelvis fåtöljer och soffor från samma kollektion för att få en enhetlig look på uteplatsen. Men vill du hellre mixa fritt går det naturligtvis precis lika bra – det är bara du som är inredningsmästare i ditt hem!

Matchat eller ej – ett soffbord från Hillerstorp är en sann investering i kvalitativ design! Och beställer du från oss här på Kila möbler kan du alltid välja att få ditt bord smidigt hemlevererat.