Soffmoduler från Hillerstorp

Alla kan inte vara proffsiga möbeldesigners – men med Hillerstorps smidiga soffmoduler kan vem som helst bygga ihop sin egen önskesoffa. Hillerstorp har fixat grovjobbet, allt du behöver göra är att välja ut de soffmoduler du vill ha och börja skapa!

Hillerstorp soffmoduler – skapa din egen drömsoffa

Vem har inte önskat att de kunde bygga egna möbler i samma kaliber som Hillerstorp? Tänk dig att kunna designa en soffa som är precis så snygg och bekväm som du vill ha den; som har precis lagom många sittplatser, rätt vinklar på rätt ställen och naturligtvis, underbara dynor. Nu är det faktiskt möjligt – med Hillerstorps briljanta soffmoduler! De har ordnat allt det praktiska och tillgängliggjort lösa delar av sina mest populära utemöbler, så att du kan plocka ihop dem efter eget tycke och skapa din personliga drömsoffa! Det finns mängder av olika soffmoduler att välja mellan för varje enskild soffmodell – från hörn och mittdelar till divaner och soffbord med smarta förvaringsmöjligheter. Vill du inte bygga en helt ny soffa går soffmodulerna givetvis lika bra att använda separat som för att utöka din befintliga Hillerstorp soffa eller soffgrupp.

Smarta soffmoduler för kreativa och praktiska lösningar

Ibland visar det sig kanske att den snygga Hillerstorp soffan man köpt inte passar så perfekt i uterummet som man tänkt sig. Kanske är divanen på motsatt sida mot där man vill ha den, kanske vill man rent av ha en divan på varje sida, kanske känns hörnsoffans vinkel felplacerad eller felvänd, kanske vill man bara ha ett lite större soffbord. Med Hillerstorps lösa soffmoduler kan man lätt ändra eller bygga på utvalda delar av soffan så att den stämmer överens med det övriga möblemanget. Och har man ett uterum med många skrymslen och vrår kan det bli både enklare och roligare att möblera fritt med fristående soffmoduler istället för en hel soffgrupp!

Låt dig inspireras av alla snygga soffmoduler och beställ hem de du behöver för att skapa din egen perfekta Hillerstorp soffa!