Solstolar från Hillerstorp

Sommar betyder sol och salta bad – och finns det något bättre efter ett dopp i det blå än att avnjuta solvärmen i en däckstol eller klassisk baden baden? Med en solstol eller solsäng från Hillerstorp kan du skapa samma härliga strandkänsla hemma på altanen!

Härlig avkoppling i en däckstol från Hillerstorp

Det finns mycket man kan göra en vacker sommardag, men sanna soldyrkare väljer givetvis att insupa D-vitamin i en skön solstol. Hillerstorp har mängder av komfortabla och snygga solstolar, baden baden och solsängar att avnjuta sommarsolen i – inklusive en läcker däckstol i traditionell Adirondack-stil, som är tillverkad i smakfullt vitlaserad kärnfuru och kommer med tillhörande benstöd för en extra bekväm sittställning. Mjuka dynor kan också köpas till! I vårt utbud från Hillerstorp finns även ställbara solsängar i träliknande Gaumo™ och vacker konstrotting, både med och utan dynor. Den som vill ha en riktigt lyxig solsäng på terrassen bör slänga ett uppmärksamt öga på den härliga förvandlingsmöbeln ”Callao” – en loungesoffa i grå konstrotting som är försedd med soltak och kan fällas ut till en underbar rund solbäd

Baden baden – den klassiska solstolen

Vill man koppla av i solen finns det inte många möbler som klår en riktig baden baden. Denna solstol av solstolar ger både underbart stöd och kan ställas in för att ge den där perfekta lutningen man eftersträvar för tillfället. Är man många i familjen och alla vill ha en egen solstol kan det dock underlätta förvaringen om man väljer en stapelbar version av baden baden, såsom Hillerstorps ”Nydala” – en både bekväm och väldesignad solstol med fina trädetaljer. Här på Kila möbler har vi dock samlat ett stort urval av somriga mysmöbler från Hillerstorp, så oavsett om du längtar efter att spendera den första molnfria semesterdagen i en skön solsäng, en amerikanskinspirerad däckstol eller en härlig baden baden, är chansen stor att vi har en solstol som uppfyller just dina sommardrömmar.

Kika runt bland alla våra fina solstolar från Hillerstorp och se om du hittar din nya semesterfavorit!