Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista
Fri hemleverans

I-Am utomhusmatta vit/brun 200×300 cm

16 800 kr

Den här produkten är tyvärr slutsåld både hos oss och leverantören, kommer åter till våren 2022.

Artikelnr: 7102Y81 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Cane-lines kollektion med utomhusmattor är resultatet av storslagen design och duktigt hantverkande. Alla utomhusmattor är handgjorda i det slitstarka Cane-line Tex materialet. I-Am mattor är avsedd att användas utomhus men kan naturligtvis även användas inomhus i vardagsrummet eller i uterummet. Oavsett vilken storlek eller färg man väljer så kommer de nya utomhusmattor matcha Cane-lines trädgårdsmöbler och lounge trädgårdsmöbler perfekt.

För att bibehålla mattans kvalitet rekommenderas det att göra mattan ren, ta bort smuts med vatten och en borste. Du kan också använda högtryckstvätten (med en mjuk stråle). Se till att låta utomhusmattan torka efter rengöring. Utomhusmattan är designad så att regnvatten dräneras från ytan. Ibland kan kraftiga regnskurar och mycket fuktigt klimat göra att vatten eller fukt blir kvar mellan lagren av Cane-line Tex. Detta kan påverka undersidan och till slut kvalitén på mattan. Därför rekommenderas det att ibland flytta på mattan från områden där den normalt ligger och låta mattan torka helt. Våra utomhusmattor fås i två olika storlekar, 3×3 meter och 2×3 meter och fås i två olika färger: vit/brun och grå/turkos.

Mått: Totallängd, Totalbredd
Matta: Tl 300 cm, Tb 200 cm

Specifikationer

Varumärke

Cane-Line

Material

Cane-Line Tex, Textilene

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter i kollektionen Cane-Line I-am

 1. Fri hemleverans
  Cane-line

  I-Am utomhusmatta vit/brun 300x300 cm

  19 845 kr
 2. Fri hemleverans
  Slut för säsongen
  Cane-line

  I-Am utomhusmatta grå/turkos 300x300 cm

  19 845 kr

Dela din stil med @kilamobler