Bäddmadrasser från Jensen

Om det är något som Jensen är kända och älskade för så är det för deras fantastiska bäddmadrasser. Här hittar du underlag som är både sköna och utvecklade med sina olika material för att ge dig rätt komfort och lufttransporterande egenskaper.

 

 1. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Star Rose bäddmadrass

  Från: 6 907 kr
 2. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Softline 3 bäddmadrass

  Från: 4 955 kr
 3. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Star Rose Split bäddmadrass

  Från: 13 815 kr
 4. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Tempsmart bäddmadrass

  Från: 5 753 kr
 5. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Softline 2 bäddmadrass

  Från: 4 603 kr
 6. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Softline 3 Split bäddmadrass

  Från: 10 936 kr
 7. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Tempsmart Split bäddmadrass

  Från: 12 085 kr
 8. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Softline 2 Split bäddmadrass

  Från: 9 781 kr
 9. Fri frakt!
  Jensen

  Jensen Softline 1 Split bäddmadrass

  Från: 5 173 kr

Sov som på moln med Jensen bäddmadrasser

Att Jensen är ett av de ledande märkena när det kommer just till bäddmadrasser är inget som förvånar de som någonsin testat att ligga på dem. Här får du hög kvalitet, sköna material och smarta finesser såsom god luft och fukttransporterande egenskaper. Jensen har även mycket att bjuda på när det kommer till deras produkter, här i vårt sortiment av Jensen bäddmadrasser hittar du något för alla smaker. Välj bland deras olika produkter såsom Softline 1, 2 & 3, Softline 1 split, Softline 2 split, Softline 3 split och Optima. Jensen bäddmadrass Softline erbjuder en stoppning av miljöskum av högsta kvalitet. Här får du en sida som är slät och en som är profilerad, något du själv kan välja att använda uppåt efter egen bekvämlighet. Den profilerade sidan är nämligen aningen mjukare och den andra upplevs något hårdare. Deras Softline 3 har dock istället en stoppning i Innergetic latex. Deras Split-versioner är utformade för att användas på två ställbara sängar.

Välj Jensen bäddmadrasser för en god natts sömn

Har du väl testat att sova på Jensen bäddmadrasser är det svårt att vara utan. Dessa är framtagna för att ge dig det stöd och den komfort du behöver när du sover och är tillverkade av kvalitativa material som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma. Sängen är en viktig möbel i hemmet, det är vår frizon där vi också ska få vår skönhetssömn. Det är viktigt med bra underlag som är gjorda för vår anatomi för att även kroppen ska må bra och för att du ska kunna känna dig utvilad. Vi spenderar mycket av vår tid sovandes, så unna dig en madrass som du känner att du trivs med. Hos oss kan du smidigt och tryggt handla Jensen bäddmadrasser online, men du kan även besöka vår fysiska butik. Har du några frågor angående material och mått så står vår kundtjänst redo att reda ut alla dina möjliga frågetecken.