Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Jensen Celebration kontinentalpaket

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Kulör

Ändra
Celebration Beige 781/782

Kulör

Hårdhet

Ändra
Medium

Hårdhet

Storlek

Ändra
180x200 cm

Storlek

Bäddmadrass

Ändra
Sleep 3

Bäddmadrass

Sängben

Ändra
Flying Optics sängben

Sängben

Sänggavel

Ändra
Celebration Oversize sänggavel

Sänggavel

Sängbord

Ändra
Add-On sängbord svart

Sängbord

Add-On sängbord från Jensen i svartbetsad ek.
39 990 kr54 990 kr
39 990 kr54 990 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , ,

Komplettera med

  • Jensen Add-On bordslampa med laddplatta.
    Jensen Add-On bordslampa med laddplatta
    1 194 kr
Fri frakt 20 års garanti på ram- och resårbrott

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Jensen firar 75-årsjubuileum genom att lansera en unik jubileumssäng. Jensen Celebration är sömnkvalitet från början till slut. Bäddmadrassen är en av Jensens mest exklusiva, Jensen Sleep III i latex. Den vändbara madrassen innehåller också latex, ett material med mycket bra ventilation som håller en behaglig temperatur. Fjädersystemet Aloy® 2.1 anpassar sig hela tiden till din sovställning och viktfördelning. Till sist bidrar madrassen och gavelns tyger till en unik design som gör den här sängen till något extra.

Tekniska Fakta

  1. Sleep 3 9 cm bäddmadrass med Innergetic® Latex
  2. Jensen Aloy® 2.1 12,5 cm Pocket Zonindelat fjädersystem
  3. Stoppning i Innergetic® Latex 3 cm
  4. Jubileums kontinental bas Jensen Support Pocket 12,5 cm och Seamless textillösning
  5. Kraftig träram från Hållbart nyttjade skogsbruk

Logotyp för Jensens zonsystem.Jensen Pocket on Pocket logotyp.

Jensen zonsystem

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Pocket on Pocket

Jensens Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager, gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Stretch i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.

Bäddmadrass

Jensen Sleep III är den mest exklusiva bäddmadrassen i Jensen Sleep Collection och har en stoppning i Innergetic® latex 5 cm. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® säkerställer väldigt goda luft- och fukttransporterande egenskaper, vilket är viktigt för sömnkvaliteten. Stoppningsplattan är både perforerad (hålad) och profilerad. Perforeringen ger optimal ventilationsförmåga, medan profileringen ger en mjukare upplevelse. Bakterier och dammkvalster trivs inte i latex, därför blir sängklimatet också renare och fräschare. Bäddmadrassen är 9,5 cm tjock.

Textil

Det tunga cheniljtyget i Jensen Celebration ger en mjuk och inbjudande känsla med inspiration från naturlig fårull. Det består till 94% av återvunnen polyester och 6% återvunnen bomull. Det andra tyget är lika delar tidlös karaktär och modern känsla. Det är hållbart, mjukt och består till 100% av polyester (varav 53% är återvunnet). Texturen i de här tygerna harmoniserar perfekt.

De båda tygerna sammanför teknisk innovation med hållbarhet och finns i naturliga, jordnära färger.

Sängben

Designen hos de nya Flying Optics-benen ger intrycket av en säng som svävar ovanför golvet. Sängbenen har en höjd på 14 cm.

Sänggavel

Oversize-designen, med bredare mått än sängen, gör Jensen Celebration till blickfånget i ditt sovrum. Textildesignen skapar ett dynamiskt uttryck där två olika textilier i två distinkta fält matchar perfekt. Gaveln placeras på ben.

Bredd: 255 cm, höjd 155 cm

Sängbord

Add-On sängbord med en svart träskiva. Ben i pulverlackerat stål. Justerbar höjd +/- 15 cm.

Garanti

5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Logotyp som visar att Jensens sängar är tillverkade i Norge.Logotyp för Jensens garanti.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Storlek

180×200 cm, 180×210 cm

Bäddmadrass

Sleep 3

Sängben

Flying Optics sängben

Sänggavel

Celebration Oversize sänggavel

Sängbord

Add-On sängbord svart

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Dela din stil med @kilamobler