Jensen Diplomat kontinentalsäng

Från: 19 700 kr

Beställningsvara
Levereras inom 4-5 veckor
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
Fri frakt Svanenmärkt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Artikelnr: diplomat-kontin Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Jensen Diplomat Kontinental är en komfortabel säng som ger god liggkomfort till ett rimligt pris. I kombination med speciellt utvalt material har sängen Jensens zonsystem som ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse.

Diplomat är i tillägg uppgraderat med ett 12,5 cm samt 7 cm pocket fjädersystem i underramen. Den är förstärkt med en extra kraftig ram, infällda ribbor och är 100% dubbelfjädrande. Madrassens yta har stretch i alla riktningar som framhäver fjädersystemets stöd. Bäddmadrassen är som standard en SoftLine I (8 cm). Diplomat levereras i ett läckert möbeltextil med flera färgval, dubbelstickning och en diskret broderad Jensen logo.

Grey 452 färgprov. Grey (452)
Beige 463 färgprov. Beige (463)
Anthracite453 färgprov. Anthracite (453)

Färgprov, klicka på någon av bilderna ovan för att förstora den. Kontakta oss om du vill beställa tygprover.


Egenskaper

Läs mer om bäddmadrassen Softline 1

Softline I är en bäddmadrass från Jensen med en tjocklek på 8 cm. Bäddmadrassen har en stoppning av 5 cm tjock Cellex XS som är ett miljöskum av högsta kvalitet, materialet har goda luft, och fukttransporterande egenskaper. Den ena sidan av är profilerad och den andra är slät, den profilerade är något mjukare och den släta upplevs något hårdare. Innehåller Lyocell med Sensity som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma. Tyget är kviltat och vadderat med 200g/m2 polyesterfiber.

 

Stoppning: Cellex XS

Höjd: 8 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Softline 1 bäddmadrass från Jensen med närbild av tyget.

Läs mer om bäddmadrassen Softline 2

Jensens bäddmadrass Softline 2 är 9 cm tjock. Stoppning av 6,5 cm tjock Cellex XO som har goda luft, och fukttransporterande egenskaper. Cellex XO har dessutom en slät och en räfflad sida. Den släta sidan upplevs som fastare medans den räfflade upplevs som mjukare. Innehåller Lyocell med Sensity som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma.

 

Stoppning: Cellex XO

Höjd: 9 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Jensens bäddmadrass "Softline 2" med närbild av överdragstyget.

Läs mer om bäddmadrasen Softline 3

Jensens bäddmadrass Softline 3 är 9 cm tjock. SoftLine III har stoppning i Innergetic® latex 5 cm. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® latex sörjer för mycket goda luft- och fuktransporterande egenskaper. Stoppningsplattan är både perforerad och profilerad. Perforeringen ger en optimal genomluftning, profileringen ger en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs dåligt i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare.

 

Stoppning: Innergetic® Latex

Höjd: 9 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Närbild av bäddmadrassen Softline 3 från Jensen.

Läs mer om bäddmadrassen Optima

Med Jensen Optima är Design och materialval är knappast någon tillfällighet. Utformningen för Jensen Optima bygger på att förbättra stretch, utseende och mjukhet. Med en optimerad quilt kommer man längre ner i madrassen och får en bättre liggkomfort. Valet av stoppning ger en ökad individuell anpassning genom en mjukare och en fastare sida. Jensen Optima har stoppning i Innergetic® latex och innehåller Quallofil® Allerban® fibrer. Den volymiösa och lyxiga bäddmadrassen har utsökt quiltad design. Bolstret är tillverkat i Kairo kashmir som ger en fantastisk ”soft touch” upplevelse. Kairo är en viskos av mycket hög kvalitet som har de bästa fukttransporterande och värmereglerande egenskaperna. Textilens egenskaper gör att det känns extra behagligt mot kroppen och ger en delikat och lyxig upplevelse.

 

Stoppning: Innergetic® latex
Höjd: 10 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C.

Passande sängben från Jensen

Från: 690 kr
Från: 1 900 kr
Från: 1 900 kr

Pasande sänggavlar från Jensen

Från: 4 990 kr
Från: 4 990 kr
Från: 3 990 kr
Från: 5 990 kr
Från: 6 990 kr
Från: 7 990 kr

Kuddar

Värnamo of Sweden

Anemon kudde XL 65×90 cm

530 kr
1 100 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde låg

1 000 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde mellan

1 055 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde hög

1 125 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde låg

295 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde medium

300 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde hög

325 kr
795 kr
795 kr
Spara upp till 450 kr
895 kr 445 kr
795 kr
Spara 600 kr
1 195 kr 595 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka mellan 50×90 cm

405 kr

Täcken

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke sval

2 405 kr

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke medium

2 980 kr
750 kr
800 kr
845 kr
690 kr

Tillbehör

Från: 1 195 kr