Jensen First kontinentalpaket med bäddmadrass, gavel och ben

27 280 kr 17 990 kr

Tyget Beige First från Jensen.
 
Runda aluminiumben från Jensen.
 
Nollställ
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
Fri frakt Svanenmärkt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Produktbeskrivning

SÄNGPAKET

First kontinentalsäng 180×200 cm i färgen Beige 497 inkl. bäddmadrass Softline 1, Ceres sänggavel (95 cm hög), gavelben i aluminium (14 cm) och runda sängben i aluminium (14 cm).

Softline 1 bäddmadrass från Jensen.Ceres slät sänggavel från Jensen.Runda aluminiumben från Jensen 13 cm.

First Kontinentalsäng är Jensens introduktionsmodell i Supreme-kollektionen. En produkt som ger god liggkomfort till ett rimligt pris. First har Jensens Original Zonsystem som kombinerar fast stabilitet i korsryggen, med en mjuk skulderzon. First har Jensen Pocket on Pocket Technology och stretch i alla liggytor.

Genomskärning av en Jensen First kontinentalsäng.

Sängens uppbyggnad

1. Jensen SoftLine 1 bäddmadrass
2. Jensen Intro Pocket 12,5 cm med Jensen® Original Zonsystem
3. Stopning Cellex XS 3 cm
4. Jensen Support Pocket 12,5 cm

Logotyp för Jensens zonsystem.Jensen Pocket on Pocket logotyp.

Läs mer om bäddmadrassen Softline 1

Softline I är en bäddmadrass från Jensen med en tjocklek på 8 cm. Bäddmadrassen har en stoppning av 5 cm tjock Cellex XS som är ett miljöskum av högsta kvalitet, materialet har goda luft, och fukttransporterande egenskaper. Den ena sidan av är profilerad och den andra är slät, den profilerade är något mjukare och den släta upplevs något hårdare. Innehåller Lyocell med Sensity som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma. Tyget är kviltat och vadderat med 200g/m2 polyesterfiber.

 

Stoppning: Cellex XS 35 kg/m³

Höjd: 8 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Softline 1 bäddmadrass från Jensen med närbild av tyget.

Jensen zonsystem

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Pocket on Pocket

Jensens Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager, gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Stretch i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.

Garanti:

5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Logotyp som visar att Jensens sängar är tillverkade i Norge.Logotyp för Jensens garanti.

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Kategori

Kontinentalsängar

Tillbehör

Fri frakt!
Från: 795 kr
Från: 1 195 kr
Från: 5 490 kr