Sängbord från Jensen

Välj mellan underbart minimalistiska och moderna sängbord till mer naturliga och bastanta i trä och ge ditt sovrum en gemytlig och hemtrevlig känsla. Ett sängbord är en praktisk möbel, och med Jensen så blir det också ett härligt blickfång.

Jensen sängbord – en praktisk lösning i sovrummet

Att inreda med ett sängbord bredvid sängen är lika praktiskt som det är bekvämt, och med Jensen sängbord blir det även en inredningshöjare. Med ett sängbord har du det du behöver inom räckhåll, om det så är din bok som du läser innan du går och lägger dig, dina glasögon, ett glas vatten eller andra prylar som du vill ha nära. Det hjälper dig även att hålla ordning och reda så att det inte samlas saker på golvet, och det ger dig utrymme för att organisera. Kanske vill du även ha en stående lampa för att kunna läsa, då passar utrymmet på sängbordet utmärkt. Jensen sängbord håller hög kvalitet och kommer med smarta lösningar och snygga designer av olika material, storlekar och färger. I vårt sortiment av Jensen sängbord blir det inte svårt att hitta den möbel som matchar både din säng och resterande sovrumsinredning.

Beställ hem ditt Jensen sängbord från oss

Vi erbjuder flera av Jensen sängbord för att du ska kunna hitta den modell som möter dina krav och behov. Här hittar du flera olika modeller att välja mellan, bland annat deras snygga stående sängbord i ek som drar in en naturlig känsla i rummet och kan placeras bredvid din säng. Vissa av alla Jensen sängbord är minimalistiska och kommer enbart utrustade med ett hyllplan medan andra är mer robusta och kommer med lådor. Vi har även Jensen sängbord add-on som placeras under sängar, men sträcker sig ut och ger utrymme för placering precis bredvid sängen. Detta är platsbesparande och även riktigt snyggt för dig som letar efter något annorlunda. Det finns även add-on som placeras direkt på golvet bredvid sängen, precis som de i trä. Dessa kommer istället med ett stativ i stål. Du beställer ditt Jensen sängbord enkelt online hos oss, vi erbjuder fri frakt på många av våra produkter och levererar dem hem till dig. Både smart och smidigt!