Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Jensen Supreme Epic Kontinentalsäng

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

100 513 kr
100 513 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , , ,
Fri frakt Svanenmärkt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Supreme Epic liknar inte riktigt resten av Supremekollektionen. Och varför skulle den det? Den är ju skapad just för att sticka ut. Även om kvaliteten och det solida hantverket självklart är sig likt så representerar den här sängen något helt nytt. Supreme Epic har Aloy® 3.0, vårt nyaste och mest avancerade fjädersystem, Innergetic® Latex, dubbelfjädrande underram och Exact komfortjustering integrerat i bottenramen. Specialdesignad gavel och nattduksbord.

Den här sängen är mer än en hyllning till vårt arv. Den hedrar alla som törs följa sina drömmar. Detta är Jensen Supreme Epic. Designad med ett mål om att uppfylla drömmar. Bluetoothkoppling ingår.


Sängens uppbyggnad

1. Jensen StarRose med Innergetic® Sonocore Latex
2. Aloy® 3.0 Pocket 16 cm med Jensen Original Zonsystem
3. Innergetic® Latex 3 cm
4. Jensen Reflect Pocket 7 cm
5. Jensen Support Pocket 12,5 cm
6. Jensen Cellex XS 1,5 cm
7. Jensen Exact Comfort Adjustment

Höjd: ca 56 cm exkl. ben och bäddmadrass
Höjd: ca 79 cm inkl. ben och bäddmadrass


Färgval

Nedan kan du se alla färgval för den här produkten. Kontakta oss om du vill beställa färgprover eller behöver mer information.

Till Epic finns en rad norska hållbara ulltextiler tillverkade med respekt och kärlek till norska hantverkstekniker och uttrycksformer. Ull är en förnybar naturresurs som är biologiskt nedbrytbart och brandtåligt. Materialet slits försiktigt och behåller sin textur länge och förblir mjukt och behagligt. 8-bladsrosen är det bärande design-elementet genom textilkollektionen. Ett klassiskt mönster från den norska textiltraditionen från textiltillverkaren Kvadrat Innvik.

6 kombinationer av textiler i 6 behagliga färger. Varje kombination består av tre textilier, en blank, en med en liten stjärnros och en med den stora stjärnrosen.

Här visas alla tyger tillgängliga till Icon sängen. Sängen går att få antingen helt i det enfärgade tyget, eller med enfärgat tyg på botten och mönstrat med små stjärnrosor på madrassen.

Tvättråd: Skumtvätt
Innehåll: 92% Ull, 8% Polyamid
Slitstyrka: 100 000 Martindale

Välj färgEvening Anthracite 330
Välj färgEvening Anthracite 330/157
Välj färgGolden Sand 310
Välj färgGolden Sand 310/163
Välj färgMidnight Blue 328
Välj färgMidnight Blue 328/336
Välj färgMisty Mint 329
Välj färgMisty Mint 329/165
Välj färgNatural Beige 301
Välj färgNatural Beige 301/159
Välj färgOyster Grey 320
Välj färgOyster Grey 320/161

Här visas tygerna tillgängliga till Icon gaveln. Huvudgaveln går att få i det enfärgade tyget och de valfria sidostyckena kommer it det mönstrade tyget med stora stjärnrosor.

Tvättråd: Skumtvätt
Innehåll: 92% Ull, 8% Polyamid
Slitstyrka: 100 000 Martindale

Välj färgEvening Anthracite 330Huvudgavel
Välj färgEvening Anthracite 158Sidostycken
Välj färgGolden Sand 310Huvudgavel
Välj färgGolden Sand 164Sidostycken
Välj färgMidnight Blue 328Huvudgavel
Välj färgMidnight Blue 176Sidostycken
Välj färgMisty Mint 329Huvudgavel
Välj färgMisty mint 166Sidostycken
Välj färgNatural Beige 301Huvudgavel
Välj färgNatural Beige 160Sidostycken
Välj färgOyster Grey 320Huvudgavel
Välj färgOyster Grey 162Sidostycken

Alla tyger till icon kontinentalsäng och gavel. Omönstrat tyg går att få på sängen och gaveln, men ej sidostycken. Liten stjärnros går till madrassen och stor stjärnros till gavelns sidostycken.

Tvättråd: Skumtvätt
Innehåll: 92% Ull, 8% Polyamid
Slitstyrka: 100 000 Martindale

Välj färgEvening Anthracite 330Omönstrad
Välj färgEvening Anthracite 157Liten stjärnros
Välj färgEvening Anthracite 158Stor stjärnros
Välj färgGolden Sand 310Omönstrad
Välj färgGolden Sand 163Liten stjärnros
Välj färgGolden Sand 164Stor stjärnros
Välj färgMidnight Blue 328Omönstrad
Välj färgMidnight Blue 336Liten stjärnros
Välj färgMidnight Blue 176Stor stjärnros
Välj färgMisty Mint 329Omönstrad
Välj färgMisty Mint 165Liten stjärnros
Välj färgMisty Mint 166Stor stjärnros
Välj färgNatural Beige 301Omönstrad
Välj färgNatural Beige 159Liten stjärnros
Välj färgNatural Beige 160Stor stjärnros
Välj färgOyster Grey 320Omönstrad
Välj färgOyster Grey 161Liten stjärnros
Välj färgOyster Grey 162Stor stjärnros

Mer information om sängen

StarRose Bäddmadrass

Närbild på StarRose bäddmadrass från Jensen.

StarRose bäddmadrass är en voluminös, vacker och lyxig bäddmadrass med en underbar quiltad design. Inspirationen för designen är hämtad från traditionellt stickmönster baserat på stjärnor eller rosetter med åtta spetsiga blad.

Överdraget i StarRose-bäddmadrassen är tillverkat i Kairo Kashmir-kvalitet som ger en fantastisk ”soft touch” upplevelse. Kairo är en viskos i mycket hög kvalitet som har optimala fukttransporterande och värmereglerande egenskaper.

I kombination med kashmir får Jensen StarRose en exklusiv ”look and feel”. Kashmir är en naturlig ullfiber som är känd för sina goda fukt- och värmereglerande egenskaper och är därför stickat in till det översta lagret, lagret närmast huden. Jensen StarRose har en stoppning i Innergetic® Sonocore Latex. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Sonocore Latex ger mycket god luft- och fuktgenomströmning. Stoppningsplattan är både perforerad (hålad) och profilerad. Hålningen ger en optimal ventilation och profileringen ger en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs inte i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare.

Stoppning: Innergetic® Sonocore Latex 65 kg/m³
Höjd: 10 cm

Icon huvudgavel

Huvudgaveln till Epic heter Icon och ramar in sängen på ett elegant sätt. 160 cm hög och 330 cm bred. (För en 210×210 cm bred säng) Mittpanelen är klädd i den blanka sängtextilen med knappar med rosdekor. Sidopanelerna med den stora stjärnrosen ger ett sofistikerat och uppseendeväckande uttryck.

Mått:
180: Höjd 160 cm, Bredd utan sidostycken 180 cm, Bredd med sidostycken 300 cm
210: Höjd 160 cm, Bredd utan sidostycken 210 cm, Bredd med sidostycken 330 cm

Jensen Aloy® 3.0

Genomskärning av Jensen Aloy 3.0 fjärder.

Med Aloy® 3.0 får fjädringen i höftzonen bättre lastbärande kapacitet samtidigt som den låter ditt höftparti bekvämt sjunka ner lite längre. Den extra mjuka fjädringen i axelområdet ger ökad komfort för dina axlar och för de som föredrar att sova på ryggen ger Aloy® 3.0 ett behagligt stöd till korsryggen. Kombinationen av Aloy® 3.0 och våra utvalda stoppningsmaterial skänker en skönare komfort som gör att du kan hitta din sömnro. Resultatet blir en djupare och mer ostörd sömn.

Jensen zonsystem

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Logotyp för Jensens zonsystem.

Pocket on Pocket

Jensens Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager, gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Stretch i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.
Jensen Pocket on Pocket logotyp.

Jensen Exact

Med Jensen Exact levereras sängen med ett motordrivet underrede som justerar höjden på höftzonen. Detta ger dig möjligheten att finjustera sängens avlastningsförmåga. Exact-motorn går att styra med den medföljande fjärrkontrollen eller din smartphone.

När sängen känns lite för hård, kan du med ett knapptryck sänka madrassen lite I höftpartiet. Känns sängen för mjuk kan du med ett knapptryck höja madrassen i höftpartiet.

Hel Liggyta

Jensens kontinentalsängar och Seamless Ramresårer har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Teknologin ger trots det möjlighet för individuellt val av fasthetsgrad.

Jensen Even Surface.


Garanti

5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Logotyp som visar att Jensens sängar är tillverkade i Norge.Logotyp för Jensens garanti.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Kategori

Kontinentalsängar

Komfort

Mjuk, Medium, Fast, Extra fast

Montering & dokument

Montering & dokument

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Tillbehör

 • Spara 470 kr
  Utställningsmöbel
  Jensen

  Add-On bordslampa med laddplatta

  1 095 kr
  Ord. 1 565 kr
  Spara 470 kr
  Utställningsmöbel
 • Jensen

  Sit-On bänk björk

  5 610 kr
 • Jensen

  Add-On sängbord björk

  2 242 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Add-On sängbricka björk

  2 800 kr
 • Jensen

  Jensen TempSmart Protect Split madrasskydd

  4 255 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen TempSmart Protect madrasskydd

  2 240 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Add-On sängbricka oljad ek

  2 800 kr
 • Jensen

  Add-On sängbricka svart

  2 800 kr
 • Spara 170 kr
  Jensen

  Jensen Add-On bordslampa med laddplatta

  1 395 kr
  Ord. 1 565 kr
  Spara 170 kr
 • Jensen

  Charon sängbord oljad ek

  4 485 kr
 • Jensen

  Jensen Softsheet lakan till split-bäddmadrasser

  2 080 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen Softsheet lakan

  1 040 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen Add-On Pocket

  1 720 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Add-On sängbord vitlaserad ek

  2 242 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Add-On sängbord oljad ek

  2 242 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Sit-On bänk vitlaserad ek

  5 610 kr
 • Jensen

  Sit-On bänk svartbetsad ek

  5 610 kr
 • Jensen

  Sit-On bänk oljad ek

  5 610 kr
 • Jensen

  Jensen Add-On sänglampa

  1 900 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen Soft Protect Split madrasskydd

  2 670 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Add-On sängbord svartbetsad ek

  2 242 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen Saturn ottoman

  6 735 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Stödben för dubbelsängar 1 par

  930 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Jensen Soft Protect madrasskydd

  1 335 kr
  Finns i flera utföranden
 • Fri ombudsleverans
  Jensen

  Jensen Tempsmart kudde 50x60 cm

  1 340 kr
  Fri ombudsleverans
 • Visa alla på egen sida

  Fler kontinentalsängar från Jensen

 • Spara upp till 24 997 kr
  Utställningsmöbel
  Jensen

  Diplomat kontinentalpaket / Grey 477 / Medium & Fast / Sleep 1 / 180x200 cm

  24 990 kr
  Ord. 49 987 kr
  Spara upp till 24 997 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 22 058 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Ambassadör Limited Edition kontinentalsäng

  37 985 kr
  Ord. 60 043 kr
  Spara upp till 22 058 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara 26 175 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme Epic Kontinentalsäng inkl. gavel och ben

  100 513 kr
  Ord. 117 163 kr
  Spara 26 175 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara 13 910 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme kontinentalsäng inkl. gavel och ben

  42 415 kr
  Ord. 54 215 kr
  Spara 13 910 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara 16 645 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Prestige kontinentalsäng inkl. gavel och ben

  32 957 kr
  Ord. 46 067 kr
  Spara 16 645 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara 9 045 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Ambassadör kontinentalsäng inkl. gavel och ben

  25 612 kr
  Ord. 32 287 kr
  Spara 9 045 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara 9 045 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Diplomat kontinentalsäng inkl. gavel och ben

  20 738 kr
  Ord. 21 668 kr
  Spara 9 045 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme Epic Kontinentalsäng

  100 513 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme kontinentalsäng

  81 244 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Prestige kontinentalsäng

  62 494 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Ambassadör kontinentalsäng

  49 994 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Diplomat kontinentalsäng

  40 942 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Dela din stil med @kilamobler