Jensen Supreme kontinentalsäng

Från: 47 700 kr

Beställningsvara
Levereras inom 4-5 veckor
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
Fri frakt Svanenmärkt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott

Produktbeskrivning

Supreme kontinentalsäng, Tron på att ”även det bästa kan bli bättre” har alltid varit en stark drivkraft i utvecklingen av nya produkter. I Supreme återspeglas detta mer än i någon annan säng. Inspirationen är hämtad från norsk natur. Ulltextilierna från Innvik är specialdesignade till enbart Supreme. Varje färg kommer i en kombination av textilier, en enfärgad textil till ramresår och vändbar madrass och en unik designtextil till huvudgaveln.

Fjädersystem
Jensen Aloy® fjädersystem. Aloy 2.0® är vårt bästa och mest flexibla fjädersystem, som kontinuerligt anpassar sig till din skiftande liggställning och viktfördelning. Fjädersystemet ger stor ytmjukhet, eftersom de fastare zonerna först ger stöd när kroppen sjunker ned i madrassen. Jensen Aloy 2.0® har en extra lång skulderzon som ger större rörelsefrihet och flexibilitet, vilket bidrar till en fantastisk liggkomfort och bättre tryckavlastning. Övergången mellan zonerna är mjuk.

Färgprov på tyget Evening Anthracite 330. Evening Anthracite (330)
Färgprov på tyget Forest Brown 340. Forest Brown (340)
Färgprov på tyget Golden Sand 310. Golden Sand (310)
Färgprov på tyget Natural Beige 301. Natural Beige (301)
Färgprov på tyget Oyster Grey 320. Oyster Grey
(320)
Färgprov på tyget Purple Meadows 325. Purple Meadows (325)

Färgprov, klicka på någon av bilderna ovan för att förstora den. Kontakta oss om du vill beställa tygprover.


Egenskaper

Läs mer om bäddmadrassen Softline 1

Softline I är en bäddmadrass från Jensen med en tjocklek på 8 cm. Bäddmadrassen har en stoppning av 5 cm tjock Cellex XS som är ett miljöskum av högsta kvalitet, materialet har goda luft, och fukttransporterande egenskaper. Den ena sidan av är profilerad och den andra är slät, den profilerade är något mjukare och den släta upplevs något hårdare. Innehåller Lyocell med Sensity som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma. Tyget är kviltat och vadderat med 200g/m2 polyesterfiber.

 

Stoppning: Cellex XS

Höjd: 8 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Softline 1 bäddmadrass från Jensen med närbild av tyget.

Läs mer om bäddmadrassen Softline 2

Jensens bäddmadrass Softline 2 är 9 cm tjock. Stoppning av 6,5 cm tjock Cellex XO som har goda luft, och fukttransporterande egenskaper. Cellex XO har dessutom en slät och en räfflad sida. Den släta sidan upplevs som fastare medans den räfflade upplevs som mjukare. Innehåller Lyocell med Sensity som på ett naturligt sätt hämmar utveckling av allergi och astma.

 

Stoppning: Cellex XO

Höjd: 9 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Jensens bäddmadrass "Softline 2" med närbild av överdragstyget.

Läs mer om bäddmadrasen Softline 3

Jensens bäddmadrass Softline 3 är 9 cm tjock. SoftLine III har stoppning i Innergetic® latex 5 cm. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® latex sörjer för mycket goda luft- och fuktransporterande egenskaper. Stoppningsplattan är både perforerad och profilerad. Perforeringen ger en optimal genomluftning, profileringen ger en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs dåligt i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare.

 

Stoppning: Innergetic® Latex

Höjd: 9 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C. Närbild av bäddmadrassen Softline 3 från Jensen.

Läs mer om bäddmadrassen Optima

Med Jensen Optima är Design och materialval är knappast någon tillfällighet. Utformningen för Jensen Optima bygger på att förbättra stretch, utseende och mjukhet. Med en optimerad quilt kommer man längre ner i madrassen och får en bättre liggkomfort. Valet av stoppning ger en ökad individuell anpassning genom en mjukare och en fastare sida. Jensen Optima har stoppning i Innergetic® latex och innehåller Quallofil® Allerban® fibrer. Den volymiösa och lyxiga bäddmadrassen har utsökt quiltad design. Bolstret är tillverkat i Kairo kashmir som ger en fantastisk ”soft touch” upplevelse. Kairo är en viskos av mycket hög kvalitet som har de bästa fukttransporterande och värmereglerande egenskaperna. Textilens egenskaper gör att det känns extra behagligt mot kroppen och ger en delikat och lyxig upplevelse.

 

Stoppning: Innergetic® latex
Höjd: 10 cm

 

Bäddmadrassens tyg är delbart och avtagbart, kan tvättas i upp till 60°C.

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Passande sängben från Jensen

Från: 690 kr
Från: 1 900 kr
Från: 1 900 kr

Passande sänggavlar från Jensen

Från: 4 990 kr
Från: 4 990 kr
Från: 3 990 kr
Från: 5 990 kr
Från: 6 990 kr
Från: 7 990 kr

Kuddar

Värnamo of Sweden

Anemon kudde XL 65×90 cm

530 kr
1 100 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde låg

1 000 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde mellan

1 055 kr

Värnamo of Sweden

Lilja dunkudde hög

1 125 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde låg

295 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde medium

300 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka kudde hög

325 kr
795 kr
795 kr
Spara 450 kr
895 kr 445 kr
795 kr
Spara 600 kr
1 195 kr 595 kr

Värnamo of Sweden

Blåklocka mellan 50×90 cm

405 kr

Täcken

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke sval

2 405 kr

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke medium

2 980 kr
750 kr
800 kr
845 kr
690 kr

Tillbehör

Från: 1 195 kr