Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Köpevillkor – Kila Möbler AB

Fullständiga köpevillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på kilamobler.se. Fullständiga köpevillkor finns här.

Företagsinformation:

Kila Möbler AB
Organisationsnummer: 556165-5324
Kila 1
61190 Ålberga

Handla på kilamobler.se

Kila Möbler AB säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via kilamobler.se eller på telefon 0155 – 722 70 samt via e-post kundservice@kilamobler.se. Om du skulle ändra dig kan du självklart också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Kila Möbler AB följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos kilamobler.se är inklusive moms. Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.
  • Swish: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy här.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpevillkoren.

Leveranstid

Produkter levereras till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med våra logistikpartners. Vi erbjuder även dig att hämta ut beställda produkter direkt i vår butik och lager. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ.

Brev/Varubrev levereras inom 2-4 helgfria vardagar i samarbete med Postnord räknat från dagen då beställningen skickats från vårt lager.

Hempaket levereras hem till dörren inom 2-5 helgfria vardagar i samarbete med DHL räknat från dagen då beställningen skickats från vårt lager.

Företagspaket levereras direkt till företag inom 2-5 helgfria vardagar i samarbete med DHL räknat från dagen då beställningen skickats från vårt lager.

Upphämtning i butik och lager kan vanligtvis göras 1 dag efter det att du gjort beställningen, vi bekräftar alltid per mail när det går att hämta varorna.

Upphämtning terminal sker om DHL:s leveranstillfällen inte fungerar för dig, du har då möjligheten att hämta sändningen på deras terminal. Eventuella fraktkostnader på din order debiteras fortfarande (om din beställning skickats fraktfritt avhämtas varorna utan fraktkostnad).

Fraktkostnad

Debitering för frakt sker enligt specifikation nedan, den sammanlagda fraktkostnaden för en beställning framgår i kassan (fraktkostnaden gäller endast inom Sverige):

-Fraktkostnad för Brev/Varubrev är 13-120 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för DHL SP är 69-195 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Hempaket är 495-595 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Företagspaket är 250-595 kr inklusive moms.

Vid köp över 10 000,- gäller fri frakt.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpevillkoren.

Alltid 30 dagars ångerrätt

Du har alltid 30 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos Kila Möbler AB. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla. Om du vill utnyttja din ångerrätt bör du kontakta oss via e-post på: kundservice@kilamobler.se eller på telefonnummer: 0155 – 722 70.

30 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Kila Möbler AB produkter till det värde som kunden du betalt för produkterna, redan debiterad frakt återbetalas också men eventuella tilläggstjänster återbetalas ej. Om du har köpt en specialanpassad produkt gäller inte öppet köp, du kommer då informeras om det vid köptillfället och ha möjlighet att häva köpet. Hygienprodukter ska returneras i obruten förpackning.

30 dagars bytesrätt

Du har rätt att byta produkt under 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Vid byte av produkter får du ett i tillgodohavande hos oss som du kan använda för ett nytt köp. Om du har köpt en specialanpassad produkt gäller inte bytesrätten, du kommer då informeras om det vid köptillfället och ha möjlighet att häva köpet. Hygienprodukter ska returneras i obruten förpackning.

Mer information och villkor om ångerrätten, öppet köp och bytesrätt finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpevillkoren.

Reklamation

Hos Kila Möbler AB har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 20 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: kundservice@kilamobler.se eller via telefon: 0155 – 722 70.

Handla tryggt med garanti

Vissa produkter omfattas av garanti utöver reklamationsvillkoren.
Mer information och villkor om reklamationer och garanti finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpevillkoren.

Returer

Vid retur av produkter eller material till Kila Möbler AB skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig, om du tillhandahåller ett eget fraktsätt är det viktigt att det är spårbart. Ångerrätten är ej tillämplig för kunder som handlat i egenskap av näringsidkare.

Förbetald returfraktsedel
För att returnera produkter med den förbetalda returfraktsedeln skall du kontakta Kila Möbler AB. Nyttjande av returfraktsedeln kostar 99 kr för ombudspaket och 995 kr för hemleverans, redan debiterad frakt återbetalas efter mottagen retur.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpevillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

Få nyheter och kampanjerbjudanden direkt i inkorgen.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya kollektioner, erbjudanden och idéer är du välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.