Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Matbord betong 240×90 cm

17 680 kr 15 900 kr

  • Finns i lager
  • Levereras inom 2-6 vardagar
Leverans: Hemleverans
+ 595 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Produktbeskrivning

Betongmöbeln som passar bra både inomhus och utomhus. Skall möbeln brukas utomhus rekommenderar vi ett galvaniserat underrede till betongskivan. Detta tål obegränsat med väta och kan stå ute året om och härdas snyggt  i alla väder. Galvaniserat stål har en silverfärgad ton. Det klarlackade stålet rekommenderar vi för det bord som skall brukas inomhus, det tål viss väta och stålet är då lite mörkare grå i tonen. Betongen är den samma för bruk inomhus såsom utomhus.

Betongen har en ljust grå ton som mörknar något med tiden. Ytan är impregnerad och denna behandling är beständig, vi rekommenderar inte någon ytterligare behandling av skivan. Då skivan behandlas reser sig porerna i betongen och får en något sträv yta till en början. Dessa porer reagerar bäst av att poleras ner av vardaglig användning av bordet. Med tiden kommer ytan bli silkeslen och slät och uppsugningsförmågan i betongen minskar då. Därför är det bra att använda skivan flitigt och torka mycket på den i början. När det spills på skivan är det bra att undvika att vätskan får torka in. Dessa fläckar tar längre tid på sig att blekna bort. Skulle en fläck uppstå lägg då en blöt trasa på fläcken en stund, så kan den blekna något omgående. Det går bra att använda fettlösande rengöring på ytan, ex yes. Dränk gärna hela betongytan ibland och låt stå en stund, torka sedan av med fuktig trasa. Ju mer skivan används ju mer slitstark blir den mot fläckar och väta. För det bord som brukas utomhus sköter naturen renhållningen fantastisk.

Betongbord 180 består av en hel betongskiva 180×90, bordet levereras monterat.  Underredet har två bärlinor i stål som är förskjutna mot mitten för att betongskivan skall få en svävande känsla från långsidan. Dessa bär skivan och gör bordet stabilt. Bilden med vit bakgrund visar bordet med klarlackat stativ.

Mått: Totallängd, Totalbredd, Totalhöjd / Vikt
Bord: Tl 240 cm, Tb 90 cm, Th 74 cm / V 240 kg

Specifikationer

Varumärke

Grafitgrå

Material

Betong, Galvaniserat stål

Dela din stil med @kilamobler