Sängar från Mavis

Sov gott i en säng av hög kvalitet, snygg design och smarta funktioner. Mavis har funnits med i branschen länge och har hunnit skaffat god erfarenhet om möbler som är lika dekorativa som sköna. Mavis sängar bjuder på mycket för alla smaker och inredningar.

Sov som en stock i en Mavis säng

Märket Mavis startade redan 1917 med att tillverka kvalitativa och underbara möbler, men de såldes då under namnet Bröderna Johansson. Dessa möbler som vi idag känner väl igen och älskar är dock numera refererade till namnet Mavis. Det är många som väljer att handla sina möbler från detta märke, och det är ingen fråga om varför. Om det är något som detta märke kan så är det verkligen möbler. Med stort fokus på kvalitet, funktion, design och hållbarhet så är detta möbler som letar sin väg till många människors hjärtan och hem.

Perfekt till barnrummet

För dig som vill möblera med Mavis i sovrummet har vi mycket att erbjuda. Till barnrummet kan du och ditt barn lätt hitta en Mavis barnsäng som ditt barn kommer att längta till varje kväll. Delar barnen rum? Då kan en Mavis våningssäng lösa era praktiska och även komfortabla problem på en och samma gång. En Mavis juniorsäng i olika designer och egenskaper smälter snyggt in i inredningen och kommer hålla länge även om barnen tycker om att leka i den. Eftersom barn även växer snabbt kan det göra lite ont i plånboken att försöka skaffa möbler som hänger med i svängarna och därför erbjuder Mavis en växasäng som följer med i barnets utveckling. Dessa kan nämligen dras ut i takt med att barnet växer så att barnet kan behålla sin favoritsäng länge, och ni kan slippa handla, transportera och montera upp nya. Låt dig inspireras av vårt sortiment och handla din nya Mavis säng både smidigt och tryggt hos oss, direkt på vår hemsida. Matcha gärna med diverse andra Mavis möbler för en enhetlig och snygg inredning som håller bra kvalitet. När du väl valt ut din nya möbel så levererar vi den hem till dig och erbjuder även öppet köp ifall du inte skulle bli nöjd.