Sängbord från Mavis

Mavis sängbord finns i flertalet utförande som klassiska, utstickande och nytänkande. Detta gör deras möbler spännande och anpassningsbara till din personliga stil och inredning. När du köper ett Mavis sängbord får du en möbel med smarta funktioner, snygga designer och hög kvalitet.

 

 1. Mavis

  Abisko sängbord låga ben fanér

  8 995 kr
  Finns i flera utföranden
 2. Mavis

  Höllviken sängbord ljusgrå

  4 495 kr
  Finns i flera utföranden
 3. Mavis

  Höllviken sängbord i vitpigmenterad ek

  5 495 kr
  Finns i flera utföranden
 4. Mavis

  Höllviken sängbord med låga ben ljusgrå

  5 495 kr
  Finns i flera utföranden
 5. Mavis

  Höllviken sängbord med låga ben vitpigmenterad ek

  6 495 kr
  Finns i flera utföranden
 6. Mavis

  Höllviken vägghängt sängbord ljusgrå

  3 995 kr
  Finns i flera utföranden
 7. Mavis

  Höllviken vägghängt sängbord vitpigmenterad ek

  4 495 kr
  Finns i flera utföranden
 8. Mavis

  Emmaboda sängbord högt

  2 695 kr
  Finns i flera utföranden
 9. Mavis

  Abisko sängbord låga ben vitlack

  5 995 kr
  Finns i flera utföranden
 10. Mavis

  Abisko sängbord höga ben fanér

  8 995 kr
  Finns i flera utföranden
 11. Mavis

  Abisko sängbord höga ben vitlack

  5 995 kr
  Finns i flera utföranden
 12. Spara 300 kr
  Mavis

  Smögen sängbord vitlack

  2 695 kr
  Ord. 2 995 kr
  Spara 300 kr
 13. Spara 1 348 kr
  Mavis

  Fjällbacka sängbord svartlack

  1 347 kr
  Ord. 2 695 kr
  Spara 1 348 kr

Förgyll sovrummet med ett Mavis sängbord

Sedan 1917 har märket Mavis tillverkat möbler att älska. Deras fokus ligger alltid kring hållbarhet, snygga och stilrena designer, smarta funktioner och hög kvalitet, så det är inte konstigt att dessa möbler kan hittas i många hem. Med många år av erfarenhet har de lyckats göra sig omtyckta på marknaden och här erbjuder de olika typer av möbler för att göra ditt hem både smartare och snyggare. Ett Mavis sängbord kommer i flera olika designer, där den ena om möjligt är snyggare än den andra. Du hittar allt från klassiska sängbord till lite mer unika och specialdesignade versioner, allt för att du ska kunna hitta just ett Mavis sängbord som lyser upp din sovrumsinredning. Beroende på stil och behov så kan du skrolla ner i vårt sortiment för att inspireras och kanske hitta rätt direkt.

En praktisk lösning vid sängen

Ett sängbord är en väldigt praktisk möbel som fyller många funktioner i sovrummet. Att ha ett bord bredvid sängen ger dig gott om utrymme för de nödvändigheter du vill ha nära dig på kvällen eller morgonen. Kanske vill du ha en läslampa stående på bordet, förvara din bok och glasögon här, eller få plats med diverse prylar i lådan. Eftersom varumärket bjuder på olika utformningar kan du själv välja vilken storlek du ska ha, hur mycket förvaringsutrymme du behöver eller vilken stil och färg som passar bäst in. Möbler som är både praktiska och snygga skapar ett trivsamt hem, och ett Mavis sängbord lyckas väl med just detta. Hitta ditt nya Mavis sängbord smidigt och lätt online direkt på vår hemsida. Med ett brett sortiment får du en fin överblick på allt vad detta kvalitativa märke har att erbjuda. Vi erbjuder smidiga och trygga betalningsalternativ och levererar sedan hem dina nya möbler direkt hem till dig.