Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Messina parasoll lemon/sand 300×300 cm

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
10 195 kr
10 195 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 1910121 Kategorier: ,

Komplettera med

  • S1910200 Parasollskydd 250 cm
    Parasollskydd 250 cm
    1 095 kr
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Messina är ett vackert och robust parasoll. Tillverkat av Meranti-trä och stången har en diameter på 4,8 cm.

De diagonala spröten på kvadratiska parasoll är längre än på runda parasoll, de kan därför vara svåra att fälla ner över t.ex. bord.

Material

Parasollets duk är tillverkat i ett teflonbehandlat parasolltyg med UV-skydd: UPF50+, vilket är den maximala solskyddsklassificeringen som kan uppnås för tyger. Stången är tillverkat i ett starkt och hållbart träslag som heter Meranti, ett idealt material för parasoller. Träet är oljat och man bör olja det igen efter behov.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Material

Meranti, Polyester

Storlek

300×300 cm

Höjd

270 cm

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Parasollfötter

Dela din stil med @kilamobler