Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Non-flying Carpet 140×180 cm big persian lime

1 609 kr

  • Beställningsvara
  • Levereras inom 2-3 veckor
Leverans: DHL utlämningsställe
+ 139 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 101206 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Denna matta har funnit sin inspiration i äkta persiska- och kelimmattor och sedan stöpts om i Fatboys kreativa universum. Med oväntade detaljer och utsökt mattade mönster är Non-Flying Carpet en atmosfärhöjare av rang med Fatboys klassiska twist! Om du söker en design som passar din terrass är t.ex. Non-Flying Carpet, som är inspirerad av medelhavskakel, perfekt för dig!

Tack vare Non-Flying Carpets distinkta röda knappar kan du justera dess storlek i oändlighet! Genom att koppla fast en andra, tredje eller till och med fjärde matta kan du skapa en dekorativ patchwork-matta i storlek, färg och mönster helt efter dina egna önskemål.

Mattan har en beläggning för att motverka halkning och är vattenresistent. Därför passar mattan precis där du önskar! Sätt färg på trädgården, takterrassen eller vardagsrummet på nolltid med Non-Flying Carpet!

Mått / Vikt
180 x 140 cm / 4 kg

Material
Polyester på framsida, PVC på baksida.

Skötselråd
För rengöring av mattan, torka med fuktig trasa och lite såpa.

Specifikationer

Varumärke

Fatboy

Material

Polyester, PVC-plast

Dela din stil med @kilamobler

Rekommenderade produkter

Spara 164 kr
Spara 164 kr
Spara 164 kr