Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Nozib fåtölj

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
10 000 kr
10 000 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: NOZLC-T Kategorier: , ,

Komplettera med

 • Nozib loungedyna Agora fossil
  2 800 kr
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Nozib loungefåtölj i teak från Skargaarden. Dyna finns att köpa till.

Nils-Ole Zib gav denna stol sina initialer. Något som du namngett efter dig själv är något du är nöjd med, och det med all rätta i det här fallet. Nils-Ole filosofi kan beskrivas som en typ av ortodox tolkning av “less is more”. Spänning händer när allt icke-essentiell skalas tillbaka till en punkt där du inte kan ta bort något annat. Nozib bevisar detta perfekt. Den består av lager limmade träribbor, vackert välvd, perfekt monterad. Det är en fåtölj, men det är utrustad för att stå emot regn och ogynnsamma förhållanden. Från skruvarna som håller ändträ bort från marken, de böjda trä stavarna som förseglas med en tvåkomponents lim som ursprungligen utvecklades för att göra båtar och nackkudde i konstläder.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skargaarden

Material

Teak

Designer

Nils-Ole Zib

Bredd

60 cm

Djup

83 cm

Höjd

73 cm

Sitshöjd

31 cm

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Fler produkter i serien

 • Fri hemleverans
  Skargaarden

  Nozib solstol inkl. nackudde

  30 000 kr
 • Skargaarden

  Nozib loungedyna Agora fossil

  2 800 kr
 • Dela din stil med @kilamobler