Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Kila Möbler – över 18 000 artiklar på webben och i varuhuset

Kila Möbler grundades 1978 som Kila Trä AB. Vi hade på den tiden egen tillverkning av trädgårdsmöbler i furu men sålde också bland annat sängar. Med åren har vi utvecklats till att vara en specialbutik med fullsortiment inom segmentet trädgårdsmöbler och sängar med mängder av tillbehör; cirka 12 000 produkter på avdelningen trädgårdsmöbler samt cirka 6 000 på avdelningen för sängar, därav ett mycket brett sortiment av sänggavlar.

E-handelsbutik

2008 öppnade vi vår e-handelsbutik som har samma sortiment som varuhuset plus mycket mer. Tidigare var vår huvudsakliga marknad koncentrerad till Nyköping, Katrineholm och Norrköping men nu har vi kunder över hela Sverige, i Norden och även övriga Europa.

Vår långa erfarenhet är vår styrka

Vi har följt branschen i över 40 år, vilket har gett oss en enorm erfarenhet. Vi vet vilka leverantörer och varumärken som håller vad de lovar. Vår styrka är att kunna erbjuda våra kunder bästa design och kvalitet i förhållande till pris. Det vill vi göra med högt kundfokus och servicegrad samt trygghet för våra kunder.

Klicka här för att läsa mer om vår historia

Tack för att du handlar hos oss!
Med vänliga hälsningar
Göran & Hampus Ekblom med medarbetare


Kila Möblers 3300 m² stora varuhus i Kiladalen

Mellan Nyköping och Norrköping utmed gamla E4:an hittar du vår fysiska butik som varit igång sedan starten 1978. Här har vi även ett eget stort lager. Butiken, eller varuhuset är på hela 3300 m² och här kan du botanisera bland alla tänkbara material och typer av möbler.

Våra öppettider i butiken

Vardagar 10:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 16:00
Söndagar 11:00 – 16:00

Klicka här för att se våra öppettider för helgdagar


Få nyheter och kampanjerbjudanden direkt i inkorgen.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya kollektioner, erbjudanden och idéer är du välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.