Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Paketbox mörkgrå

Beställningsvara Levereras inom 3-4 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
5 750 kr
5 750 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 65910 Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Paketboxen är perfekt om du inte är hemma under dagen men vill ha möjlighet att ta emot paket. Placera paketboxen vid ytterdörren och låt lådan göra resten. De flesta leveranstjänster kan idag använda lådan, kom bara ihåg att ange koden till transportören. Om du inte förväntar dig en leverans kan du istället använda lådan som lagring för alla andra saker. Bekväm hantering, stöldskyddad konstruktion kombinerad med elegant design. Paketboxen är tillverkad i galvaniserat och lackerat stål och har integrerad ventilation. Boxen är försedd med rostfria skruvar och gångjärn samt locköppning med gastrycksfjäder.

Standardutrustning (inkluderat):
• Locköppning med gastrycksfjäder
• Stöldsäker bygel (rostfri säkerhetskabel av stål) med hänglås
• Varmförzinkad, polyamidemaljerad stålplåt
• Märketikett med instruktion till transportören

Yttermått:
Bredd 101 cm, Djup 46 cm, Höjd 61 cm

Innermått:
Bredd 92 cm, Djup 37,5 cm, Höjd 56 cm, Volym 195 liter

Paketboxen finns i fyra färger. Hänglås ingår inte.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Biohort

Material

Stål

Volym

195 L

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Dela din stil med @kilamobler