Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Pantry modul 1 teak/kalksten

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
17 495 kr
17 495 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 1600811 Kategorier: , ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Pantry Modul är en mångsidig arbetsstation som är utformad för att hjälpa till ute eller inne. Med sina två hyllor har det gott om plats för köksredskap, hantverksverktyg eller krukor och jord. Själva bordsskivan är gjord av naturlig kalksten medan ramen är tillverkad i teak. Bänken finns även en större storlek.

Mått

Längd 62,5 cm, djup 60 cm, höjd 92,5 cm

Material

Kalksten är en naturlig sedimentär sten som består av olika mineraler från jorden, mestadels bestående av kalciumkarbonat. Den valda kalkstenen för Pantry Modul kommer från Norrvange på norra Gotland i Sverige. Stenen har en ljus sandgrå färg med varma nyanser. Bordsskivan är slipad slät som tar fram en matt och vacker yta.

Rengöring: Använd vatten och torka med en torr trasa. OBS: Fläckar från fett, fruktsyror och färger, t.ex. rött vin, bär, sylt, citron etc. kan inte tas bort, så var extra försiktig när du använder dessa produkter på bordsskivan. Se till att alltid använda en skärbräda och torka av bordsskivan efter användning. Det är också därför du aldrig ska använda sura eller slipande rengöringsmedel.

Underhåll: Eftersom materialet har en öppen ytstruktur är det mottagligt för fett och färg och kommer så småningom att omfamna en vacker patina. Om du vill fräscha upp ytan rekommenderar vi att du hittar en lämplig rengöringsprodukt för natursten och marmor. Om du vill behandla bordsskivan ytterligare kan kalksten behandlas med en ytfinish för att göra den mer motståndskraftig mot smuts och märken av användning.

Vinterförvaring: Under vintern är det lämpligt att förvara möblerna i ett ouppvärmt rum som ett garage eller källare. Det är dock möjligt att använda möblerna utomhus året runt.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Designer

Maria Zachariae

Material

Kalksten, Teak

Längd

63 cm

Bredd

60 cm

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Skötselprodukter för teak och sten

 • Artwood

  Teak Shield Golden Care

  550 kr
 • Brafab

  Heavy duty wood cleaner

  290 kr
 • Brafab

  Teakolja 500 ml

  260 kr
 • Brafab

  Trärengöring 500 ml

  170 kr
 • Brafab

  Träskydd 500 ml

  250 kr
 • Leather Master

  Marble & Stone Protect

  235 kr
 • Leather Master

  Protect Spray Wax

  135 kr
 • Grythyttan Stålmöbler

  Teak- och trätvätt 0,5 L

  300 kr
 • Visa alla på egen sida

  Liknande produkter

 • Fri hemleverans
  Skagerak

  Pantry modul 2 teak/kalksten

  25 995 kr
 • Dela din stil med @kilamobler