Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Parasollfot för nedgrävning

1 549 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 89 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 6900 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Med en parasollfot som du kan gräva ned sparar du plats på din uteplats.
Platinums parasollfot för nedgrävning är designad för sidohängda parasoller och kräver ingen montering med cement eller liknande. Det enda du behöver göra är att gräva ett hål där du vill placera ditt parasoll, justera så att foten är rak och i jämnhöjd med marken och sedan täppa igen hålet. Resultatet blir stabilt och ger ett stilrent intryck. Till vissa parasoll med fotpedal som används för att rotera parasollet krävs det att man sätter en bricka på 1-2 mm mellan parasollfot och parasollets mekanism för att pedalen ska gå att trycka ner helt och hållet.

Mått: 28×28 cm, höjd: 50 cm

Denna parasollfot passar bland annat våra parasoll Fiesole, Linz, Mollia och Varallo. Se skiss för mått av förborrade hål i monteringsplattan om du vill montera andra parasoll.
Klicka här för skiss av den medföljande monteringsplattan. För övriga mått finns en adapterplatta att köpa till, du hittar denna under tillbehör längre ner.

Beskrivning för montering av parasollfot från Platinum

Specifikationer

Varumärke

Platinum

Vad våra kunder tycker om oss

Tillbehör

Passande parasoll

  1. Slut för säsongen
    Hillerstorp

    Side Winder XL frihängande parasoll beige Ø350 cm

    5 495 kr

Dela din stil med @kilamobler