Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Paviljong Luxor 3×3 m ljusgrå inkl. väggar & tak 300 gr

Beställningsvara Levereras inom 5-12 vardagar

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
Pris:
8 495 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 38130303 Kategorier: , ,

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Paviljong Luxor 300×300 cm i mörkgrå metallstomme samt väggar och tak i ljusgrå polyester, med tygvikt 300 gram.

Paviljongen säljs som ett solskydd och levereras komplett med tak, sidoväggar och myggnät. Medföljer gör även metallstag för att förankra paviljongen i gräsmattan. Det går bra att ha både myggnät och/eller sidovägg på en eller flera sidor av paviljongen medan de andra sidorna kan vara helt öppna. Väggar och myggnät monteras på en aluminiumskena för att lätt kunna dras åt sidan. Väggarna sammanfogas med dragkedja mitt på paviljongens sida, samma gäller myggnätet. Myggnätet har en ljusgrå ram med ett svart nät. För att undvika att vatten blir kvar på taket sitter öljetter/hål ca 10 cm från takfoten där vattnet kan dränera bort. En centrerad krok i mitten av undertaket passar bra att hänga belysning eller annan dekoration i. Övre taksektionen medger ventilation i paviljongen och gör att luften passerar enklare.

Måttet till undersidan av takramen är 196 cm, ovansidan av takramen är 205 cm. Stolparnas diameter är 8 cm. Mellan benen är det 273 cm.

Mått:
Längd 300 cm, bredd 300 cm, höjd 278 cm

Mått förpackning:
Längd 296 cm, bredd 24 cm, höjd 24 cm / vikt 32 kg

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Hillerstorp

Material

Aluminium

Längd

300 cm

Bredd

300 cm

Höjd

278 cm

Levereras monterad

Nej

Montering & dokument

Montering & dokument

Filnamn Filtyp Storlek
Monteringsanvisning Luxor 3×3 m 2019 pdf 223,61 KB

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Fler paviljonger i samma serie

Passande tillbehör och reservdelar

Dela din stil med @kilamobler

Luxor paviljong med måtten 3x3 m i ljusgrått från Hillerstorp.
Paviljong Luxor 3×3 m ljusgrå inkl. väggar & tak 300 gr Paviljong Luxor 3...
8 495 kr
Köp