Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Promise kontinentalsäng / 180×200 cm / Ivory / Pro Smartcool Medium 8 cm / Cushion gavel

Beställningsvara Kontakta kundtjänst för aktuell leveranstid

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Utställningsmöbel

Detta är en utställningsmöbel. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt.

Utställningsmöbler kan i vissa fall skickas eller levereras hem till dig, och då till självkostnadspris. Men i många fall behöver varan hämtas i vår butik i Kiladalen. Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.

Kontakta eller besök Kila Möbler

Kulör

Ändra
Promise Ivory

Kulör

 

Storlek

Ändra
180x200 cm (2st 90x200 cm)

Storlek

Känsla

Ändra
Medium

Känsla

Bäddmadrass

Ändra
Pro Smartcool 180x200x8 cm

Bäddmadrass

Sängben

Ändra
Experience Design konade sängben 12 cm

Sängben

Sänggavel

Ändra
Promise Cushion 180x128 cm

Sänggavel

43 190 kr
Ord. 71 984 kr
Prishistorik

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna:
Kategorier: , , , ,
Fri frakt 25 års garanti mot skador på fjädrar och ramar

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Utställningssäng

OBS! Detta är ett utställningsexemplar. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt. Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.

Första bilden visar ej sängens riktiga utseende, utan bilderna från butiken och sammanfattningen visar vad som ingår i paketet. 


Inspirerad av det vackra lugnet i norr är TEMPUR® Promise ett stilfult mästerverk i ditt sovrum. Vackert utformad till högsta kvalitet, TEMPUR® Promise är en modern, elegant möbel som förvandlar ditt sovrum till en lugn oas.

TEMPUR® Promise Continental ger dig lager på lager av allt det bästa TEMPUR® har att erbjuda i en voluminös och exklusiv design. Utrustad med en djup madrassektion i mitten och en hel lyxig Pro®-bäddmadrass överst, så du slipper de irriterande mellanrummen. För den ultimata sömnupplevelsen och en riktigt, rogivande sömn.

TEMPUR® Promise sängkollektion kan skräddarsys med ett urval av tyger och mönster – vilket gör det till det perfekta komplementet till ditt sovrum. Och med TEMPUR® Promise kommer du att uppleva exceptionell komfort och stöd tack vare det helt nya TEMPUR® Advanced Materialet inuti som avlastar 20% mer tryck för att stödja din kropp. Miljarder ultrakänsliga celler anpassar sig till din unika vikt, form och värme så att du kan njuta av riktigt rogivande sömn med mer tryckavlastning, rörelseupptagning och bättre anpassningsförmåga än någonsin tidigare. För en extra sval känsla finns TEMPUR® Promise med ett SmartCool™ överdrag som håller dig svalare under natten.


TEMPUR®-MATERIAL

TEMPUR®-material liknar inget annat på jorden. Från det ögonblick du lägger dig ner känns det som ren magi när cellerna omedelbart svarar på din kropps form, vikt och värme, anpassar och formar sig exakt efter dig. Dess bevisade tryckavlastning ger din kropp total komfort och stöd. Det kan också hjälpa till att minska vridning och vändning under natten. Det absorberar rörelse från din partner, så ni är mindre benägna att störa varandra. Hur TEMPUR® Material fungerar är komplext, men vad det gör är enkelt: hjälper dig att få en riktigt rogivande sömn.

Miljarder ultrakänsliga celler svarar på din exakta kroppsform, vikt och värme, anpassar sig efter varje centimeter av din kropp och ger 20% mer tryckavlastning för ultimat komfort och stöd. TEMPUR® Advanced-material absorberar rörelse istället för att överföra den till dig eller din partner, vilket ger dig en riktigt rogivande sömn.


GUIDE TILL DINA VAL

När du väljer din säng finns det många olika val att göra. Den här guiden ger dig mer information och hjälper dig att välja rätt i de olika stegen.

När du ska välja säng och sänggavel vet vi hur viktigt det är att välja det tyg och den färg som bäst passar din stil. För att hjälpa dig att hitta det som är rätt för dig erbjuder vi ett brett urval av slitstarka textilier och färger. Så oavsett om din stil är mjuk och elegant, klassiskt enkel eller iögonfallande modern, så är det lätt att hitta den tygfinish som passar din smak och ditt sovrum.

Promise textilfärg, Positano

100% polypropylen
Både klassiskt och modernt tyg som är lyxigt och lätt att rengöra.

Promise Textilfärger, Lars

100% polyester
Skapa en naturlig look med vårt urval av gråa färger.

Välj färgStoneLars (100% polyester)
Välj färgWarm StoneLars (100% polyester)
Välj färgDark StoneLars (100% polyester)
Välj färgSandLars (100% polyester)
Välj färgIvoryPositano (100% polypropylen)
Välj färgWarm GreyPositano (100% polypropylen)
Välj färgDark GreyPositano (100% polypropylen)

TEMPUR Pro® Plus bäddmadrass

TEMPUR Pro® Plus bäddmadrass har ett 8 cm djupt lager av TEMPUR® Material för ultimat komfort och stöd. TEMPUR Pro® Plus bäddmadrassen har en lyxig känsla för ultimat kroppsstöd som skonsamt formar sig. Tillverkad av helt nya TEMPUR® Advanced Material som avlastar 20% mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig ännu bättre än någonsin tidigare. Miljarder ultrakänsliga celler inuti anpassar sig till din unika vikt, form och värme. För en riktigt rogivande sömn.

TEMPUR Pro® Plus SmartCool™ bäddmadrass

TEMPUR Pro® Plus SmartCool™ bäddmadrass har ett 8 cm djupt lager av TEMPUR® Material för ultimat komfort och stöd. TEMPUR Pro® Plus SmartCool™ bäddmadrassen har en lyxig känsla för ultimat kroppsstöd som skonsamt formar sig. Tillverkad av helt nya TEMPUR® Advanced Material som avlastar 20 % mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig ännu bättre än någonsin tidigare. Miljarder ultrakänsliga celler inuti anpassar sig till din unika vikt, form och värme. Dessutom är den innovativa SmartCool™️-tekniken i lättvättade fodralet svalt att ta på och absorberar överskottsvärme för att hålla dig fräsch och sval. För en riktigt rogivande sömn.

TEMPUR Pro® Luxe bäddmadrass

TEMPUR Pro® Luxe är vår exklusivaste bäddmadrass med ett 10 cm djupt lager av TEMPUR®-material för fantastisk komfort och stöd. TEMPUR Pro® Luxe bäddmadrassen har en lyxig känsla för ultimat kroppsstöd som skonsamt formar sig. Tillverkad av helt nya TEMPUR® Advanced Material som avlastar 20 % mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig ännu bättre än någonsin tidigare. Miljarder ultrakänsliga celler inuti anpassar sig till din unika vikt, form och värme. För en riktigt rogivande sömn.

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ bäddmadrass

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ är vår exklusivaste bäddmadrass med ett 10 cm djupt lager av TEMPUR®-material för fantastisk komfort och stöd. TEMPUR Pro® Luxe bäddmadrassen har en lyxig känsla för ultimat kroppsstöd som skonsamt formar sig. Tillverkad av helt nya TEMPUR® Advanced Material som avlastar 20 % mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig ännu bättre än någonsin tidigare. Miljarder ultrakänsliga celler inuti anpassar sig till din unika vikt, form och värme. För en riktigt rogivande sömn. Dessutom är den innovativa SmartCool™️-teknologin i det lättvättade fodralet svalt att ta på och absorberar överskottsvärme för att hålla dig fräsch och sval. För en riktigt rogivande sömn.

Alla Tempurs bäddmadrasser och madrasser finns i olika känslor eller fasthetsgrader. På sängar är det enbart bäddmadrassen som har olika fastheter, själva underbädden är samma oavsett vilken känsla man väljer.

Som namnet antyder är det ”känslan” på madrassen som man väljer. Medium och Mjuk är de två vanligaste fastheterna. Medium är den som är mest lik Tempur Original och passar de flesta. Mjuk är något mjukare.

Fast är ett steg fastare och den bör man endast välja om man testat den känslan.

Alla Tempurs sängben är gjorda av slitstarka material, vilket gör dem starka, stabila och lätta att montera. Skulle din smak förändras med tiden kan du enkelt byta ut benen mot en annan design. Vårt sortiment är också kompatibelt med alla ben som använder M8-gänga, vilket tillåter oändliga kombinationer.

Runda ben i ask
Runda ben i svart med ekfot
Runda ben i ask
Designben i krom
Designben i oxiderad svart
Konformade ben i ek
Konformade ben i vitt
Konformade ben i svart
Konformade fyrkantiga ben i vitt
Konformade fyrkantiga ben i svart

När du ska välja säng och sänggavel vet vi hur viktigt det är att välja det tyg och den färg som bäst passar din stil. För att hjälpa dig att hitta det som är rätt för dig erbjuder vi ett brett urval av slitstarka textilier och färger. Så oavsett om din stil är mjuk och elegant, klassiskt enkel eller iögonfallande modern, så är det lätt att hitta den tygfinish som passar din smak och ditt sovrum.

TEMPUR® STITCH

Tempurs Stitch sänggavel har otroligt rika och glamorösa detaljer som är de klassiska kännetecknen för stoppade möbler.

TEMPUR® CUSHION

Uttrycker både tradition och modernitet, Tempurs Cushion sänggavel kännetecknas av sin eleganta design.

TEMPUR® ARCADE

Inspirerad av den skulpturala skönheten hos klassiska möbler, kännetecknas Tempurs Arcade-gavel av ett harmoniskt utseende.

TEMPUR® FORM

Med inspiration från den skandinaviska naturen ger sänggaveln Form en lugn och naturlig känsla till alla sovrumsutrymmen.


TVÄTTRÅD

Sängar och gavlar med tyg kan endast skumtvättas. Vi rekommenderar Textile clean & Protect, för både rengöring och skydd redan från början.

Det är också lätt att hålla dina TEMPUR® Pro bäddmadrasser fräscha, tack vare de tvättbara madrassöverdrag. Alla Tempurs överdrag kan tas av och tvättas i tvättmaskin. TEMPUR Pro®-överdrag är tvättbara i upp till 60 °C. TEMPUR Pro® SmartCool-överdrag kan tvättas upp till 40 °C. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva TEMPUR®-materialet. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.


Garanti

10 års garanti på bäddmadrass, madrass, sängbotten.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Tempur

Kulör

Promise Ivory

Färg

Vit

Storlek

180×200 cm (2st 90×200 cm)

Känsla

Medium

Längd

200 cm

Bredd

180 cm

Bäddmadrass

Pro Smartcool 180x200x8 cm

Sängben

Experience Design konade sängben 12 cm

Sänggavel

Promise Cushion 180×128 cm

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Fler utställningsmöbler

 • Spara 4 050 kr
  Utställningsmöbel
  Atleve

  Marienlyst/Windsor matgrupp pärlgrå, 5+1

  16 195 kr
  Ord. 20 245 kr
  Spara 4 050 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 201 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Jet Set matstol beige

  1 795 kr
  Ord. 2 996 kr
  Spara 1 201 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 825 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Ninja positionsstol svart inkl. beige dyna

  1 685 kr
  Ord. 2 510 kr
  Spara 825 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 970 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Avanti stapelstol svart/svart, 2-pack

  2 090 kr
  Ord. 3 060 kr
  Spara 970 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 5 304 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Hornbrook matgrupp beige, 4+1

  12 376 kr
  Ord. 17 680 kr
  Spara 5 304 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 650 kr
  Utställningsmöbel
  By Kila

  Move 2-sitshänggunga svart inkl. mörkgrå dyna och stativ

  5 845 kr
  Ord. 6 495 kr
  Spara 650 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara upp till 39 184 kr
  Utställningsmöbel
  Jensen

  Ambassadör Lean ställbar dubbelsäng / 180x200 cm / Blue velour 369 / Medium & Fast / Sleep II / Ceres gavel

  58 775 kr
  Ord. 97 959 kr
  Spara upp till 39 184 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Spara 1 440 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Cecilia positionsfåtölj grå, 2-pack

  3 350 kr
  Ord. 4 790 kr
  Spara 1 440 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara upp till 23 713 kr
  Utställningsmöbel
  Wonderland

  Note 342 ställbar dubbelsäng / 180x200 cm / Leaf 03 / Medium & Fast / Premium Hyperflex / W200 gavel

  35 575 kr
  Ord. 59 288 kr
  Spara upp till 23 713 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Utställningsmöbel
  Jensen

  Jensen Ambassadör kontinentalsäng / 180x200 cm / Grey 482 / Medium & Fast / Sleep 2 / Cozy gavel

  66 200 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Spara 3 641 kr
  Utställningsmöbler
  Hillerstorp

  Himmelsnäs karmstol grå inkl. dynor, 2-pack

  8 495 kr
  Ord. 12 136 kr
  Spara 3 641 kr
  Utställningsmöbler
 • Spara 24 480 kr
  Utställningsmöbel
  Cane-line

  Diamond soffgrupp taupe inkl. dynor

  57 120 kr
  Ord. 81 600 kr
  Spara 24 480 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 4 800 kr
  Utställningsmöbel
  Cane-line

  Conic soffbord ljusgrå 75x75 cm

  4 800 kr
  Ord. 9 600 kr
  Spara 4 800 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 11 379 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Spring matgrupp rund teak

  26 550 kr
  Ord. 37 929 kr
  Spara 11 379 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara upp till 34 994 kr
  Tempur

  Promise ställbar säng / 180x200 cm / Warm Stone / Pro Plus Smartcool Soft & Medium 8 cm / Stitch gavel

  52 490 kr
  Ord. 87 484 kr
  Spara upp till 34 994 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 28 794 kr
  Tempur

  Promise kontinentalsäng / 180x200 cm / Ivory / Pro Smartcool Medium 8 cm / Cushion gavel

  43 190 kr
  Ord. 71 984 kr
  Spara upp till 28 794 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 51 846 kr
  Carpe Diem

  Marstrand ställbar säng / 180x200 cm / Zaragoza Pebble / Medium & Fast / Luxury BM / Solö 120 gavel

  120 974 kr
  Ord. 172 820 kr
  Spara upp till 51 846 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 26 991 kr
  Carpe Diem

  Härmanö kontinentalsäng / 180x200 cm / Luxury svart / Medium & Fast / Premium BM / Tornö Låg gavel

  62 979 kr
  Ord. 89 970 kr
  Spara upp till 26 991 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 23 370 kr
  Carpe Diem

  Malö ramsäng / 180x200 cm / Rothesay Zinc / Medium & Fast / Prestige BM / Ängö gavel

  54 530 kr
  Ord. 77 900 kr
  Spara upp till 23 370 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 52 791 kr
  Carpe Diem

  Skaftö kontinentalsäng / 180x200 cm / Glenville Oyster / Medium & Fast / Luxury BM / Bornö gavel

  123 179 kr
  Ord. 175 970 kr
  Spara upp till 52 791 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 750 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Krögaren fällstol svart/zink

  1 745 kr
  Ord. 2 495 kr
  Spara 750 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 9 020 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Madison soffa Grey Lacak

  13 520 kr
  Ord. 22 540 kr
  Spara 9 020 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 7 030 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Angel fåtölj vintage Cigar

  16 390 kr
  Ord. 23 420 kr
  Spara 7 030 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 4 140 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Soller fåtölj svart/svart

  9 655 kr
  Ord. 13 795 kr
  Spara 4 140 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 3 100 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Amalfi konsollbord

  7 230 kr
  Ord. 10 330 kr
  Spara 3 100 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 750 kr
  Utställningsmöbel
  Mavis

  Visby sängram drivvedslasyr 180x200 cm

  745 kr
  Ord. 1 495 kr
  Spara 750 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 9 470 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  London sänggavel + sängkappa Linne Sand, 180x200 cm

  9 470 kr
  Ord. 18 940 kr
  Spara 9 470 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 7 095 kr
  Utställningsmöbel
  Sika-Design

  Caroline Exterior soffa dove inkl. dyna

  17 890 kr
  Ord. 24 985 kr
  Spara 7 095 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara upp till 10 380 kr
  Utställningsmöbel
  Houe

  Click/Four matgrupp svart/bambu (hög eller låg)

  23 230 kr
  Ord. 33 190 kr
  Spara upp till 10 380 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Spara 16 200 kr
  Utställningsmöbel
  Skargaarden

  Bönan set Mörkgrå/Sunbrella Ash

  37 800 kr
  Ord. 54 000 kr
  Spara 16 200 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 13 035 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Skagenäs hörnsoffgrupp mörkgrå

  30 414 kr
  Ord. 43 449 kr
  Spara 13 035 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 7 370 kr
  Utställningsmöbel
  Altinii

  Altinii dynbox zink 98x46x64 cm

  17 190 kr
  Ord. 24 560 kr
  Spara 7 370 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 3 750 kr
  Utställningsmöbel
  Wikholm Form

  Cannes fåtölj sandmelerad inkl. dyna

  8 740 kr
  Ord. 12 490 kr
  Spara 3 750 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 6 375 kr
  Utställningsmöbel
  Wikholm Form

  Cannes soffa sandmelerad inkl. dynor

  14 865 kr
  Ord. 21 240 kr
  Spara 6 375 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 2 141 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Midway fåtölj natur inkl. dyna

  4 994 kr
  Ord. 7 135 kr
  Spara 2 141 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 2 065 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Midway 2-sitssoffa natur

  4 510 kr
  Ord. 6 575 kr
  Spara 2 065 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 837 kr
  Utställningsmöbel
  Cinas

  York karmstol vit mahogny

  1 953 kr
  Ord. 2 790 kr
  Spara 837 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 799 kr
  Utställningsmöbel
  Cinas

  Butterfly klaffbord vit 130x65 cm

  4 196 kr
  Ord. 5 995 kr
  Spara 1 799 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 319 kr
  Utställningsmöbel
  Hillerstorp

  Valletta bänk grå

  3 076 kr
  Ord. 4 395 kr
  Spara 1 319 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 360 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Antila hänggunga svart

  2 965 kr
  Ord. 4 325 kr
  Spara 1 360 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 420 kr
  Utställningsmöbel
  Nardi

  Net Relax stol antracit

  975 kr
  Ord. 1 395 kr
  Spara 420 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 2 815 kr
  Utställningsmöbel
  Troispommes Home

  C-2 loungefåtölj melange grå

  4 770 kr
  Ord. 7 585 kr
  Spara 2 815 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 7 770 kr
  Utställningsmöbel
  Byarums Bruk

  Classic no2/Seriff matgrupp svart

  18 130 kr
  Ord. 25 900 kr
  Spara 7 770 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara upp till 9 220 kr
  Utställningsmöbel
  Jensen

  Diplomat Ramsäng / Grey 457 / Extra Fast / Softline II / 90x200 cm

  9 220 kr
  Ord. 18 440 kr
  Spara upp till 9 220 kr
  Utställningsmöbel
  Finns i flera utföranden
 • Spara 800 kr
  Utställningsmöbel
  Fritz Hansen

  Edge kruka röd Ø35 cm

  795 kr
  Ord. 1 595 kr
  Spara 800 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 980 kr
  Utställningsmöbel
  Brafab

  Mackenzie fotpall svart/grå

  795 kr
  Ord. 1 775 kr
  Spara 980 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 300 kr
  Utställningsmöbel
  Fritz Hansen

  Bow sidobord låg Silvervit

  495 kr
  Ord. 1 795 kr
  Spara 1 300 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 2 400 kr
  Utställningsmöbel
  Atleve

  Hampton bord antracit 220x100 cm

  3 495 kr
  Ord. 5 895 kr
  Spara 2 400 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 1 350 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Providence barstol inkl. dyna

  3 015 kr
  Ord. 4 365 kr
  Spara 1 350 kr
  Utställningsmöbel
 • Spara 7 795 kr
  Utställningsmöbel
  Artwood

  Arlington soffa inkl. dyna

  14 995 kr
  Ord. 22 790 kr
  Spara 7 795 kr
  Utställningsmöbel
 • Visa alla på egen sida

  Dela din stil med @kilamobler