Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

RockCoco taklampa 12.0

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
Pris:
6 839 kr
DHL utlämningsställe 69 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Fatboy RockCoco är den första ljuskronan som är lp-klassad någonsin. Ljuskronan är utformad för att klara utomhusmiljö och har LED-lampor. Den passar lika bra att hänga i ett träd, över poolen eller varför inte i badrummet! Lampan går att ställa i 3 ljusnivåer, trådlös fjärrkontroll och takupphängning ingår. RockCoco 12.0 har blivit uppgraderad med 12 lampor istället för 10 som sin föregångare. Den har även fått en dold transformator inbyggd i lampan istället för mitt på sladden. Lampskärmarna har fått ett tunt kromlager vilket riktar ljuset neråt och ger ett mer praktiskt ljus. Sist men inte minst har den fått nya lampor som ger ett varmare vitt ljus.

Mått / Vikt
Höjd 67 cm, bredd 78 cm, djup 78 cm. Vikt 7 kg.

Temperaturtålighet (Min/max): -10ºC / 40ºC

Design: Joep & Jeroen

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Fatboy

Material

Plast

Montering & dokument

Montering & dokument

Filnamn Filtyp Storlek
Rockcoco_Manual pdf 1,32 MB

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Rekommenderade produkter

Dela din stil med @kilamobler

Fatboy RockCoco taklampa i transparent plast.
RockCoco taklampa 12.0 RockCoco taklampa...
6 839 kr
Köp