Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Rosgården linneskåp

Beställningsvara Levereras inom 8-10 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Utförande

Ändra
Antikvit

Utförande

Totalt:
17 250 kr
Hemleverans 495 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Lantligt och rymligt linneskåp med plats för linne, porslin eller dina vackra saker. Rosgårdens Linneskåp är rejält och rymligt. Fyra flyttbara hyllplan. Massiv furu med rygg i pärlspont av mdf. Glasade dörrar samt nyckel och gångjärn i antikoxiderad mässing.

Kritvit – S0500N
Antikvit – S0502Y
Pärlgrå – S1002Y
Kolsvart – S9000N

Mått
Bredd 112 cm, djup 44 cm, höjd 199 cm

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Kallholmen

Material

Furu, MDF

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Dela din stil med @kilamobler

Rosgården linneskåp
Rosgården linneskåp Rosgården linneskåp
17 250 kr
Köp