Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Sandö kontinentalsäng / 180×200 cm / Glenville Zinc / Medium & Fast / Luxury BM / Tornö Hög gavel

Beställningsvara Kontakta kundtjänst för aktuell leveranstid

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

30% på utställningssängar från Carpe Diem

Kampanj

30% på utställningssängar från Carpe Diem

Vi byter utställning!
Få 30% rabatt på utställningssängar från Carpe Diem Beds.

Gäller: 20 feb - 15 apr

Till kampanjen

Utställningsmöbel

Detta är en utställningsmöbel. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt.

Utställningsmöbler kan i vissa fall skickas eller levereras hem till dig, och då till självkostnadspris. Men i många fall behöver varan hämtas i vår butik i Kiladalen. Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.

Kontakta eller besök Kila Möbler

Kulör

Ändra
Tumnagel till tyget Glenville Zinc.
CDB Glenville Zinc

Kulör

 

Storlek

Ändra
180x200 cm

Storlek

Hårdhet

Ändra
Medium | Fast

Hårdhet

Bäddmadrass

Ändra
Luxury

Bäddmadrass

Sänggavel

Ändra
Tornö sänggavel hög

Sänggavel

Sängben

Ändra
Reling Sängben krom 13 cm

Sängben

94 479 kr
Ord. 134 970 kr
Prishistorik

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna:
Kategorier: , , , , ,
Fri frakt 25 års garanti mot skador på fjädrar och ramar

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Utställningssäng

OBS! Detta är ett utställningsexemplar. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt. Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.

Första bilden visar ej sängens riktiga utseende, utan bilderna från butiken och sammanfattningen visar vad som ingår i paketet. Bäddset och dekorationskuddar ingår ej, men kan köpas till.


Carpe Diem Beds mest populära kontinentalsäng kombinerar tre unika fjädersystem som ger hög komfort och ökar din sömn- och livskvalitet. Designa Sandö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.

Sandö är den mest populära av Carpe Diem Beds klassiska kontinentalsängar. Dess kombination av tre unika fjädersystem gör att Sandö levererar maximal komfort när du sover och vilar. Det unika fjäderdjupet skapar en känsla av viktlöshet som är väldigt avslappnande. Förutom topp- och bottenfjädring har Sandö även ett lager i mitten: X-pocket. Detta lager fördjupar sängens fjädring samtidigt som det ger en stabiliserande effekt.

Sängens innehåll

1. Bäddmadrass Luxury
2. Resår Contour Pocket System, höjd 15 cm
3. Resår X-pocket, höjd 5,5 cm
4. Stoppning Visco Elastic Bottom Layer.
5. Resårbotten Värmebehandlad pocket 13 cm
6. Ram Svensk Furu

 

Mer information om sängen

Liksom alla sängar från Carpe Diem Beds är Sandö designad för att ge en ergonomisk och skön sömnupplevelse så att du vaknar utvilad. Carpe Diem Beds har tagit fram ett unikt fjädersystem och ett trögelastiskt bottensegment som som ger optimal tryckavlastning och maximal sovkomfort.

Carpe Diem Beds Contour Pocket System

Contour Pocket System är ett patenterat fjädersystem som använder stoppningsmaterial inuti varje enskild fjäder, i stället för att stoppningen är placerad ovanpå fjädersystemet. Det unika fjädersystemet gör att varje enskild fjäder anpassar sig efter kroppens form och ger en oöverträffad följsamhet.

Eftersom fjädersystemet har stoppning i varje enskild fjäder innebär det att varje fjäder kan stödja kroppen bättre, på både ytan och djupet. Tack vare detta tillåts musklerna att slappna av och ger en maximalt avslappnad sovposition.

Visco Elastic Bottom Layer – ett trögelastiskt bottensegment

I samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg och massageterapeuter har Carpe Diem Beds utvecklat ett patenterat trögelastiskt bottensegment – Visco Elastic Bottom Layer. Det unika bottensegmentet verkar djupare ner i sängen och gör att de fjädrar som är mest utsatta för belastning sjunker ner, i stället för att trycka mot kroppen.

Visco Elastic Bottom Layer gör att trycket mot kroppen minskar och främjar blodcirkulationen. Det gör att du kan sova ostörd under längre perioder på natten och därigenom maximera dina chanser till den eftertraktade djupsömnen.

X-Pocket

Förutom topp- och bottenfjädring så har Carpe Diem även tagit fram ett lager i mitten: Carpe Diems X-pocket system. Detta lager fördjupar sängens fjädring samtidigt som det ger en stabiliserande effekt.

X-pocket är det optimala valet för dig som vill ha kontroll över din position när du sover eller vilar, samtidigt som du vill ha maximal komfort och söker det lilla extra hos en säng.

Garanti

Kornö tillverkas för hand i Carpe Diem Beds fabrik i Sverige. Carpe Diem Beds har 25 års garanti mot fjäder- och rambrott.

Miljö

Alla Carpe Diems sängar är Svanenmärkta och uppfyller stränga miljökrav som gäller under hela sängens livslängd. De använder endast material av hög kvalitet – Talalay latex och tyger med OEKO-Tex®-märkning, ekologisk bomull och gåsdun från leverantörer som respekterar djurens välmående. Träet i Carpe Diems sängramar kommer från ansvarsfullt odlade och miljömärkta skogar.

Exclusive Collection

Dessa tyger är en del av Carpe Diems Exclusive Collection, som erbjuder ett utbud av lyxiga tyger från Designers Guild och The Romo Group. Denna kollektion bjuder in ​​mer färg i sovrummet, samtidigt som den karakteristiska svala skandinaviska designen bevaras.

En sofistikerad linne-mix med en diskret glans
Komposition: 70% Viskos, 30% Linne
Martindale: 25 000

Välj färgAsuri Cashew
Välj färgAsuri Mulberry
Välj färgAsuri Rose Quartz

Glenville har looken och känslan av ett vintage sammetstyg.
Komposition: 56% Viskos, 44% Bomull
Martindale: 50 000

Välj färgGlenville Celadon
Välj färgGlenville Granite
Välj färgGlenville Oyster
Välj färgGlenville Zinc
Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Carpe Diem

Kollektion

Carpe Diem Sandö

Kulör

CDB Glenville Zinc

Färg

Taupe

Storlek

180×200 cm

Längd

200 cm

Bredd

180 cm

Komfort

Medium, Fast

Bäddmadrass

Luxury

Sänggavel

Tornö sänggavel hög

Sängben

Reling Sängben krom 13 cm

Montering & dokument

Montering & dokument

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Dela din stil med @kilamobler