Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Scala soffbord brun marmor 50×50 cm

6 455 kr

Leverans: Hemleverans
+ 495 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 06-90342 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Scala soffbord och sidobord är tillverkade i bronsfärgad borstad stål och brun marmor från Artwood. Borden har korslagda ben och är i olika höjder, och kan därför skjutas in under varandra. Eftersom marmor är ett naturmaterial så är varje bord unikt och kan skilja sig i utseende från varandra.

Mått:
Bredd 50 cm, Djup 50 cm, Höjd 50 cm

Material och skötsel
Marmor är en natursten som är mjukare och mer porös än till exempel granit och kräver därför lite mer försiktighet. Varje bordsskiva är unik och det finns inte två likadana. Därför kan det skilja mycket i mönster och färger mellan två skivor. Lämnas vätskor på ytan kommer skivan att suga åt sig dessa och det finns risk för permanenta fläckar. Torka upp spill så snart som möjligt istället för genast och använd en ren trasa med en mild tvål vid rengöring. Använd aldrig vanliga rengöringsmedel eftersom de kan innehålla citronsyra, vilket kan skada skivan.

Specifikationer

Varumärke

Artwood

Material

Marmor, Stål

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter i samma serie

 1. Artwood

  Scala konsolbord brun marmor

  14 540 kr

Skötselprodukter för sten

 • Leather Master

  Marble & Stone Protect

  218 kr
 • Leather Master

  Wax oil

  158 kr
 • Dela din stil med @kilamobler