Soffor från Sika Design

En Sika-Design soffa utmärker sig med sin tidlösa och naturliga design i kombination med komfort och funktion. Märket tillverkar sina soffor med stil och komfort i fokus samtidigt som de även har miljön i åtanke under hela produktionen.

 

 1. Sika-Design

  Donatello soffa 3-sits antik inkl. dyna

  23 179 kr
  Finns i flera utföranden
 2. Sika-Design

  Charlottenborg Exterior 2-sitssoffa natur

  27 995 kr
  Finns i flera utföranden
 3. Sika-Design

  Charlottenborg Exterior 3-sitssoffa natur

  40 565 kr
  Finns i flera utföranden
 4. Fri frakt
  Sika-Design

  Tulip soffa natur inkl. dyna

  20 875 kr
  Fri frakt
  Finns i flera utföranden
 5. Fri frakt
  Sika-Design

  Swing rottingsoffa natur inkl. dynor

  14 425 kr
  Fri frakt
  Finns i flera utföranden

Sika-Design soffa – ett stilsäkert och komfortabelt val

Stora på marknaden, så utmärker sig Sika-Design med alla sina olika möbler. De varierar i nytänkande och dekorativa designer, färger, material och storlekar för att kunna passa alla stilar och inredningar. Men vad de alla har gemensamt är att de är tillverkade för hand med din komfort, din stil, och med naturen i fokus. Från idé till tillverkning och hela vägen fram till slutproduktion så tar Sika-Design miljömedvetna val och tillverkar möbler som inte går annat än att älska. Genom att ha tillverkat möbler sedan 1950 så har de skaffat mycket erfarenhet och har haft möjlighet att utvecklas konstant. En Sika-Design soffa idag är därför en helt komplett möbel med allt du kan önska dig. Den bjuder på stil, komfort, funktion och en hög kvalitet som håller länge. Dessa faktorer är också anledning till varför en Sika-Design soffa lika ofta skymtas på offentliga platser och verksamheter

En skön plats både inne och ute

En Sika-Design soffa kommer med ett väldigt naturligt utseende som gör att de passar lika bra att placera inne som ute. I trädgården kommer dessa vävda soffor att få en harmoni bland växterna, och inomhus kommer de bidra med en känsla av naturen och på så sätt minimera barriären mellan inne och ute. Vissa av sofforna kommer med tillhörande dynor för din komfort. Även dessa har en stilren design som passar bra till möbeln och bidrar med ett mjukt och skönt inslag i inredningen. Och det finns även soffor som är skapade utan dynor, och som kommer i väldigt söta och dekorativa designer. Slå dig ner i en Sika-Design soffa och känn känslan av kvalitet och komfort på samma gång. Hos oss kan du enkelt och tryggt handla din nya Sika-Design soffa direkt online. För att slippa slösa både tid och energi levererar vi din beställning hem till din dörr.