Sista beställningsdag på lagervaror för leverans innan jul är söndagen den 15/12

Silva sängbord ek

3 499 kr

Nollställ
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Silva sängbord tillhör en del av vårt exklusivare sovrumsinredningssortiment, och alla har namnet Silva. Silva sängbordet tilltalar många då den blandar naturmaterial som trä och metall på ett ypperligt och stilrent sätt. Designen håller sig inom den enkla skandinaviska designestetstiken som är ett ledord för oss när vi tar fram nya sovrumsmöbler och sovrumstextilier. Samtidigt som den skandinaviska designen appellerar många av oss nordbo och våra hem.

Tre lådor i Silva sängbord ger dig goda förvaringsmöjligheter och en utmärkt avlastningsyta för alla dina nattliga väsentligheter. Lådorna rymmer det du önskar ha nära till hands men ändå inte framme. Lådorna är också utrustade med vår droppformade knopp som visat sig populär, och du hittar den på alla våra möbler. Sängborden är spegelvända med ett smakfullt tidningsställ som riktas från sängen.

I Silva serien finns det en sänggavel, en byrå, ett sängbord och även en sängram i två olika utföranden. En sängram med hög fotände och en sängram med låg fotände. Sänggaveln, byrån och sängbordet finns som tillbehör i samma träslag och design som sängbordet – ek, vit, svart och valnöt. Använd möblerna från samma kollektion för att ge ditt sovrum en komplett look, eller använd de olika möblerna som en helt fristående möbel med samma funktion.

Material: Massiv oljad ek

Mått: h 65,5 cm, b 46 cm, d 37 cm

Skötselråd: Till det massiva ekbordet ingår en flaska olja för skötsel.

Övrigt:
Denna möbel levereras färdigmonterad och är redo att användas. Är tidningsstället riktat mot höger (utåt sett från att man står vid fotänden), bör den placeras på den högra sida av sängen.

Specifikationer

Varumärke

Zebra Collection

Material

Ek

Fler produkter i samma färg

Zebra Collection

Silva soffbord ek

4 999 kr

Zebra Collection

Silva herrbetjänt ek

1 849 kr
Från: 9 999 kr
Från: 11 999 kr

Zebra Collection

Silva sänggavel oljad ek

Från: 5 999 kr

Zebra Collection

Silva byrå ek

6 999 kr

Rekommenderade produkter

Zebra Collection

Silva sängbord valnöt

3 499 kr

Zebra Collection

Silva sängbord vit

2 999 kr

Zebra Collection

Silva sängbord svart

3 499 kr