Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
8 995 kr
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!
Fri frakt!

Skagerak

Vent bänk

9 695 kr
Fri frakt!
10 495 kr
Fri frakt!

Skagerak

Turn bänk

4 695 kr
Fri frakt!
8 295 kr
Fri frakt!
7 895 kr
Fri frakt!
Från: 7 895 kr
Fri frakt!
7 895 kr
Fri frakt!

Skagerak

Georg bänk, ek

7 895 kr
Fri frakt!
8 195 kr

Få en klassisk känsla med Skagerak bänk

Bänkar från Skagerak kommer självklart i många olika stilar, designer och material, men mestadels i olika träslag som utstrålar en klassisk sommarhuskänsla. Bänkar kan användas till olika saker både inomhus och utomhus, och blir snygga inslag i inredningen. En Skagerak bänk kan passa fint i hallen för att kunna sätta sig ner på när man tar av eller på skorna, du kan även ha bänkar istället för vanliga stolar i köket för att fånga en mer gammeldags känsla, eller skaffa bänkar att ha på sin uteplats eller i trädgården. Till många av bänkarna kan du även köpa till sköna dynor som gör det bekvämare att slå sig ner och njuta av en middag med vänner och familj i den stora trädgården. Men en Skagerak bänk passar inte bara bra till det egna hemmet, den passar lika bra i en offentlig interiör.

Köp din Skagerak bänk online eller i butik

En Skagerak bänk bidrar med en frisk fläkt i hemmet, både tack vare sina naturliga material men även på grund av sina nytänkande designer. Förutom att skapa fler sittplatser i hemmet så kan man bli väldigt kreativ med en bänk. En bänk kan lika gärna fungera som ett minimalistiskt tv-bord eller som en yta att placera stora och vackra växter på. Kanske vill du ha en bänk i slutet av sängen? Detta är en inredningsdetalj som blir alltmer populär och som ger sovrummet ett helt nytt liv. I vårt sortiment av bänkar från Skagerak så finns det mycket att välja mellan, det blir inte svårt att hitta just den Skagerak bänk som passar bäst i just din inredning eller trädgård.

Vi erbjuder alltid möbler av hög kvalitet och du har möjlighet att handla sin nya Skagerak bänk både online eller i vår fysiska butik i Ålberga.