Bänkar från Skagerak

Bänkar är den nya trendiga möbeln som får inomhus att kännas lite mer som utomhus. Med Skagerak bänkar blir naturkänslan ännu bättre då många av deras möbler är gjorda av härligt trä. De passar lika fint ute som inne.

 

 1. Fri frakt!
  Skagerak

  Reform bänk 110 cm skogsgrön/teak

  8 695 kr
 2. Fri frakt!
  Skagerak

  Reform bänk 110 cm antracit/teak

  8 695 kr
 3. Fri frakt!
  Skagerak

  Lilium bänk 135x40 cm

  8 995 kr
 4. Fri frakt!
  Skagerak

  Overlap bänk 200 cm antracit

  13 895 kr
 5. Fri frakt!
  Skagerak

  Overlap bänk 200 cm skogsgrön

  13 895 kr
 6. Fri frakt!
  Skagerak

  Vent bänk

  9 895 kr
 7. Fri frakt!
  Skagerak

  Maissi bänk i ek

  11 595 kr
 8. Fri frakt!
  Skagerak

  Cutter bänk 120 cm, svart

  8 595 kr
 9. Fri frakt!
  Skagerak

  Cutter bänk 120 cm teak

  7 995 kr
 10. Fri frakt!
  Skagerak

  Hven bänk 125 cm ek

  Från: 7 995 kr
 11. Fri frakt!
  Skagerak

  Cutter bänk 120 cm ek

  7 995 kr
 12. Fri frakt!
  Skagerak

  Georg bänk, ek

  8 095 kr
 13. Fri frakt!
  Skagerak

  Georg bänk, svart

  8 595 kr

Få en klassisk känsla med Skagerak bänk

Bänkar från Skagerak kommer självklart i många olika stilar, designer och material, men mestadels i olika träslag som utstrålar en klassisk sommarhuskänsla. Bänkar kan användas till olika saker både inomhus och utomhus, och blir snygga inslag i inredningen. En Skagerak bänk kan passa fint i hallen för att kunna sätta sig ner på när man tar av eller på skorna, du kan även ha bänkar istället för vanliga stolar i köket för att fånga en mer gammeldags känsla, eller skaffa bänkar att ha på sin uteplats eller i trädgården. Till många av bänkarna kan du även köpa till sköna dynor som gör det bekvämare att slå sig ner och njuta av en middag med vänner och familj i den stora trädgården. Men en Skagerak bänk passar inte bara bra till det egna hemmet, den passar lika bra i en offentlig interiör.

Köp din Skagerak bänk online eller i butik

En Skagerak bänk bidrar med en frisk fläkt i hemmet, både tack vare sina naturliga material men även på grund av sina nytänkande designer. Förutom att skapa fler sittplatser i hemmet så kan man bli väldigt kreativ med en bänk. En bänk kan lika gärna fungera som ett minimalistiskt tv-bord eller som en yta att placera stora och vackra växter på. Kanske vill du ha en bänk i slutet av sängen? Detta är en inredningsdetalj som blir alltmer populär och som ger sovrummet ett helt nytt liv. I vårt sortiment av bänkar från Skagerak så finns det mycket att välja mellan, det blir inte svårt att hitta just den Skagerak bänk som passar bäst i just din inredning eller trädgård.

Vi erbjuder alltid möbler av hög kvalitet och du har möjlighet att handla sin nya Skagerak bänk både online eller i vår fysiska butik i Ålberga.