Klädhängare från Skagerak

Klädhängare blir allt annat än tråkiga när de produceras från det underbara märket Skagerak. Här hittar du vackra och stilrena klädhängare av naturliga material som är lika praktiska som de är härliga inredningsdetaljer. De funkar lika bra i hallen som de gör i sovrummet.

 

 1. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Dryp torkställ

  4 045 kr
  Fri ombudsleverans
 2. Fri hemleverans
  Skagerak

  Spider web torkställ

  16 345 kr
  Fri hemleverans
 3. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare svart ek 72 cm

  2 595 kr
  Fri ombudsleverans
 4. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare ek 72 cm

  2 495 kr
  Fri ombudsleverans
 5. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare teak 72 cm

  2 495 kr
  Fri ombudsleverans
 6. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare svart ek 100 cm

  3 845 kr
  Fri ombudsleverans
 7. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare ek 100 cm

  3 495 kr
  Fri ombudsleverans
 8. Fri ombudsleverans
  Skagerak

  Cutter klädhängare teak 100 cm

  3 495 kr
  Fri ombudsleverans
 9. Skagerak

  Pilot galge i teak

  725 kr
 10. Skagerak

  Collar galge i ek

  445 kr
 11. Skagerak

  Pilot galge i ek

  725 kr
 12. Skagerak

  Georg galge, svart

  400 kr
 13. Skagerak

  Georg skohorn

  975 kr
 14. Skagerak

  Georg galge, ek

  370 kr

Skagerak klädhängare i trä

Klädhängare kan vara praktiskt och snyggt att ha både i hallen, garderoben eller i sovrummet. Vill du ha en snygg klädhängare i en klassisk design och som håller hög kvalitet? Ja, då är det en Skagerak klädhängare som gäller. Hos Skagerak hittar du nämligen flertalet klädhängare i teak, ek och svartmålad ek. Deras serie heter Cutter och här finns det minimalistiska och naturinspirerade klädhängare i olika storlekar och med olika nummer av krokar. Skagerak klädhängare i svart ek är snygg att inreda med och kommer med antingen fem eller sju krokar, krokarna är gjorda av rostfritt stål. Samma gäller för Skagerak klädhängare i ek och teak. Välj själv hur mycket plats du behöver för antingen kläder, handdukar, jackor eller accessoarer och få en inredningsdetalj som andas natur och kvalitet. Ska klädhängaren sitta i hallen? Ja, då kan det alltid vara bra att satsa på fler krokar för att få plats med både dina/era och alla besökares ytterplagg. Dessa går även bra att kombinera med övriga produkter hos Skagerak för att få en röd tråd genom hela hemmet.

Smidigt att handla Skagerak klädhängare online

Det danska märket Skagerak tillverkar alla sina möbler av hög kvalitet och bra hållbarhet, något som gäller även deras snygga klädhängare. Här kan du njuta av en möbel som håller länge, både i sin kvalitet och stilmässigt, deras designer är nämligen tidlösa. Du kan enkelt och smidigt hitta och handla dina Skagerak klädhängare online hos oss, eller så kan du besöka vår fysiska butik. Genom att klicka vidare på varje produkt så får du en mer detaljerad information om mått för att kunna mäta hemma och se vad som passar. När du handlar hos oss online så skickar vi hem dina möbler så fort som möjligt, vi erbjuder även 14 dagars öppet köp med gratis frakt om du inte skulle bli helt nöjd.