Krukor från Skagerak

Hitta underbara och tåliga krukor av vacker terrakotta här i vårt sortiment av Skagerak krukor. Med val till krukor för både inomhus- och utomhusbruk så får du produkter som håller i tuffa väder och som förgyller den plats de placeras på.

Skagerak kruka för inomhus- eller utomhusbruk

Skageraks krukor är robusta och tåliga och kommer i flera olika designer och storlekar för att passa din inredning och dina växter. Vill du ha en kruka som lämpar sig bra för din trädgård, uteplats, terrass eller balkong? Då kan du med fördel kika på Skagerak kruka i terrakotta som kommer bland annat i en röd färg. Denna kruka som kommer från deras linje Egde är inspirerad av klassiska grekiska och egyptiska krukor men som Skagerak har tolkat på sitt egna vis och skapat en skandinavisk version av detta. Denna Skagerak kruka blir ett snyggt element utomhus samtidigt som den står emot även tuffa väderlekar. Dessa designer hittar du även som vackra inomhuskrukor att förgylla inredningen med. Med sina robusta designer blir de festliga inslag som bildar en härlig kontrast mot klassiska och eleganta möbler. Du hittar även låga krukor som ser snygga ut med växter. Alla krukorna finns i flera olika storlekar att välja mellan och det finns även fat i olika storlekar att kombinera krukorna med.

Skagerak kruka är mer än bara en kruka

Med sina nyskapande designer, tåliga material och vackra färger och former så blir en Skagerak kruka så mycket mer än bara en plats för växter. Dessa krukor blir snygga blickfång och en inredningsdetalj i sig, oavsett om den placeras inomhus eller utomhus. Du hittar din Skagerak kruka både i vår online shop och i vår fysiska butik. När du handlar online hos oss så får du det skickat hem till dig inom kort och inom våra 14 dagas öppet köp så har du alltid möjlighet att returnera helt gratis. Och har du några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig, vi erbjuder alltid en personlig och bra service.