Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Information och skötselråd för glasskivor med 3D tryck

Glas med 3D-tryck är ett tempererat glas som har tryckts med ett tredimensionellt mönster och sedan bränts, vilket gör det mycket hållbart. Ytan är helt tät. Jämför med högtryckslaminat när det gäller beständigheten mot repor.

3D tryckta glasskivor används på både aluminiumbord och kontrottingbord och kan ha en mängd olika utseenden. Den tryckta skivan kan varieras med olika utseenden och ofta är den gjord för att efterlikna sten eller betong.

Vi rekommenderar att man skyddar bordsskivan med Protect Spray Way.

SKÖTSEL OCH FÖRVARING


Om skivan blir smutsig tvättar man den först och främst med vatten och ett milt rengöringsmedel eller såpa. Skydda därefter med Protect Spray Wax.

Vinterförvaring

När du ska vinterförvara din möbel är det viktigt att du noggrant tvättar av möbeln med ett milt rengöringsmedel och vatten, låt sedan möbeln torka ordentligt. När du förvarar möblerna för vintern är det väldigt viktigt att du sörjer för god ventilation, gör du inte detta kan ytligt svartmögel bildas. Tänk även på att inte lägga något dikt mot t.ex. bordsytan då ventilationen blir bristfällig.

Ska bordet flyttas vid vinterförvaring så bör man vara försiktig med bordsskivan och gärna vara två personer eller fler beroende på skivans storlek.

Möbelskydd

Trots att 3D-glaset är ett mycket tåligt material rekommenderar vi ett möbelskydd eller passande överdrag för att undvika onödig smuts. Att använda möbelskydd är en billig försäkring för dina möbler. När du placerar ett möbelskydd över möbeln finns det några saker att tänka på. När skyddet är på möbeln skall det finnas en luftspalt mellan marken och skyddet för att ge möbeln ventilation, det är även viktigt att skyddet inte ligger dikt an mot bordsskivan. De flesta möbelskydden är inte helt vattentäta p.g.a. att de ska andas något, detta göra att vattnet måste ha möjlighet att rinna av skyddet, undvik därför vattensamlingar.

Skötselprodukter

  1. Leather Master

    Marble & Stone Protect

    255 kr
  2. Leather Master

    Protect Spray Wax

    160 kr

Få nyheter och kampanjerbjudanden direkt i inkorgen.

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya kollektioner, erbjudanden och idéer är du välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.