Softprotect Split Bäddmadrasskydd

Från: 1 490 kr

Nollställ
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
Mycket följsamt Tvättbart 60° C 5 års garanti
Artikelnr: softpro-split Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Jensen SoftProtect madrasskydd är superenkla att applicera och använda – lätta att ta av samt avtorkningsbara och kan även maskintvättas. De motverkar också uppkomsten av kvalster i madrassen. SoftProtect är tillverkad av ett tunt och smidigt material med en yta som specialbehandlats för att motstå väta. Madrasskyddet släpper trots sin fuktavvisande yta ändå igenom luft och tillåter på så sätt sängen att ventilera på ett bra sätt. Samtidigt är SoftProtect mjuk och behaglig, med stretch i textilen vilket gör att skyddet formar sig efter övermadrassen och ger såväl en god liggkomfort som ett bra skydd över hela madrassens yta.

Jensen SoftProtect är förstås ett måste för barnfamiljen, men passar lika bra för alla som är måna om att skydda sin madrass från fläckar, som kan komma av exempelvis ätande och drickande i sängen. SoftProtect är optimal för alla som vill förlänga livslängden på sin madrass.

Det här är ”Split-versionen” av Soft Protect som endast passar till ”Split-bäddmadrasser”. Bäddmadrasskyddet är splittat i huvudänden, ej fotänden.

Jensen SoftProtect innehåller BAYGARD® WRS som består av särskilda polymerer, vilka säkerställer en hög varaktig vattenavvisande effekt. BAYGARD® WRS innehåller inga skadliga ämnen som tungmetaller eller formaldehyd.

Tvättråd: Jensen SoftProtect tvättas med enkelhet vid 60° C. Ingen torktumling. Ingen strykning.
Garanti: 5 års garanti för Jensen SoftProtect
Tygsammansättning: 65% polyester, 25% bomull, 15% viskos

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Kategori

Madrasskydd

Passande produkter

Från: 499 kr
Från: 1 000 kr