Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Solamagic ARC fjärrkontroll

Beställningsvara Levereras inom 3-4 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
895 kr
895 kr
Post 9 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: 5900500 Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Den fjärrkontroll som ingår till ARC-modellerna kan endast styra 1 enhet. Har man fler än en värmare kan det vara praktiskt att ha en fjärrkontroll som kan styra alla. Den här Solamagic ARC fjärrkontrollen har fyra kanaler och kan därmed styra upp till 4 värmare.

Fjärrkontrollen har en snygg design och är enkel att använda. Den kan programmeras för flera funktioner, till exempel styrning av Solamagic-ljuspaneler och/eller upp till fyra värmelampor på samma kontroll. Med mittknappen styrs alla enheter samtidigt.

OBS: Används för Solamagic ARC-produkter

Energikälla: Batterier (CR2032)
Täthetsklass: IP X5
Signalområde: Upp till 20 meter

Mått:
Höjd 82 mm, bredd 55 mm, djup 7 mm

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Solamagic

Montering & dokument

Montering & dokument

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Passande värmare

Dela din stil med @kilamobler