Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Solamagic Tripod stativ

Beställningsvara Levereras inom 1-3 vardagar

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Kulör

Ändra
Solamagic Antracitgrå

Kulör

 
Totalt:
1 395 kr
Hemleverans 395 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Med SolaMagics originalstativ kan du lätt flytta värmen där du har användning för den. Tripod-stativet kan placeras nästan var som helst, till exempel på gräsmattan. Stativen passar till Solamagics Eco+ Pro värmelampor. Premium+ och Air+ värmelampor fungerar också i kombination med extra montagefäste modell Quick-fix. Om du har Eco+ Pro ARC eller ECO+ BTC måste du köpa till en annan skruvsats, om du har Basic+ måste ett montagebeslag köpas till.

Passande värmare:

BASIC+: Alla Basic+ värmare passar till Tripod. Ett extra monteringsbeslag krävs.

ECO+ PRO: Alla Eco+ Pro värmare passar till Tripod. Men för montering av värmarna Eco+ Pro ARC 2000 watt och Eco+ Pro BTC 2000 watt krävs en extra skruvsats.

PREMIUM+ och AIR+: Även Premium+ och Air+ går att använda med Tripod, men till dessa krävs Quick-Fix-fäste för monteringen.

Specifikationer:

Montering: Fristående på plan och ojämn terräng
Maximal höjd: 318 cm
Material: Ytbehandlat stål
Mått: Fot, bredd (justerbar) max 120 cm
Utdragshöjd (justerbar), max 318 cm
Topp, bredd 48 cm
Ytbehandling: Pulverlackerad
Vikt: 3,2 kg

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Solamagic

Material

Stål

Montering & dokument

Montering & dokument

Filnamn Filtyp Storlek
Solamagic tillbehör pdf 1,03 MB

Recensioner Trustpilot

Recensioner

14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Tillbehör

Passande värmare

Dela din stil med @kilamobler

SolaMagic Tripod-stativ i antracitgrått.
Solamagic Tripod stativ Solamagic Tripod ...
1 395 kr
Köp