Somerset sängbord vit

1 299 kr

Beställningsvara

Beställningsvara
Levereras inom 3-4 veckor
Hemleverans / ombud
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: ZC27200 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Somerset serien har skapats utav Rutger Andersson på Rutger Design AB som har mer än 30 års erfarenhet från designbranschen. Deras koncept att inte utforma vad du vill, utan designa vad du behöver och är i linje med vår vision design for you. De har tagits hänsyn till material och tillverkning för att skapa ett sängbord med sig egen form och funktion, sina egna behov och syfte och därmed är denna produkt och serie unik.

Somerset serien och Somerset sängbord har hämtat inspiration ur New England designen. Och resultatet är en smakfull möbelserie som ger ditt sovrum en touch av lantlig shabby chic och härliga svenska skärgårdsdrömmar. Somerset serien består av endast vitmålade möbler med en infäst design, och i serien hittar du en sänggavel, ett sängbord och en sängbänk. Kombinera gärna sovrumsmöbler från samma kollektion för att ge ditt sovrum en enhetlig look, eller använd de olika möblerna helt fristående.

Ett sängbord är ett utmärkt komplement till din säng. Låt bara fantasin flöda och förgyll sovrummet med en ljuvlig och tidlös stil som tilltalar oss nordbo. Somerset sängbordet finns i vitt och har en låda och ett hyllplan. Perfekt för att stuva undan dina nattliga väsentligheter som du önskar ha inom arms räckhåll, men ändå inte synligt för ögat.

Material: Vitmålad MDF.

Mått: h 63 cm, b 40 cm, d 30 cm

Skötselråd: Rengör den nedsmutsade ytan med en fuktigt trasa, skrubbmedel får ej användas.

Övrigt:
Denna möbel levereras färdigmonterad och är redo att användas.

Specifikationer

Varumärke

Zebra Collection

Material

MDF

Fler produkter i kollektionen ZC Somerset

Zebra Collection

Somerset sänggavel

Från: 3 499 kr

Zebra Collection

Somerset bänk vit

2 499 kr