Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Spider web torkställ

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
16 345 kr
16 345 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Artikelnr: S1600670 Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Spider web torkställ är inte bara en praktisk åtgärd för torkning av tvätt, det är också en skulpturell dekoration för trädgården. Den vackra ramen är tillverkad i teak och rostfritt stål, som är oöverträffade material för utomhusbruk.

Teak är ett tätt, hårt trä, som är rikt på naturliga oljor. Kärnkomponenter gör trädet i stånd att motverka rötan, och den naturliga oljan håller träfibrerna ihop och förhindrar sprickor och springor, det innebär att trädet har en unik hållbarhet. Torklinan är 23 meter lång och gjord av polyester.

 

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Material

Teak

Designer

Anders Brøgger

Diameter

Ø220 cm

Höjd

180 cm

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

  • Fri ombudsleverans
    Skagerak

    Dryp torkställ

    4 045 kr
    Fri ombudsleverans
  • Dela din stil med @kilamobler