Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista
Fri frakt!

Spot utomhusmatta 200×300 cm

27 700 kr

Den här produkten är tyvärr slutsåld både hos oss och leverantören, kommer åter till våren 2022.

Artikelnr: 72200X300Y10 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Spot är en modern och levande matta till din utemiljö som har en enfärgad bas med dynamiska färginslag i väven. Spot är en matta som passar bra ihop med flera av Cane-Lines möbelserier för utemiljö, och bidrar till att skapa en mysig och hemtrevlig känsla även utomhus. Serien är formgiven utifrån idén att skapa harmoni mellan inredningen inomhus och utomhus. Den bidrar till att skapa stämningsfulla mötesplatser för dig och dina nära och kära, där kärnan är ”Life made comfortable”. Mattan kan självklart även användas inomhus.

Mattan är tillverkad av Selected PP, vilket innebär att mattan är UV-resistent, antibakteriell och icke-allergen – egenskaper som gör Spot till en slitstark matta för utomhusbruk som håller länge. Spot finns i både rektangulär och rund form, vilket gör det enkelt att hitta en storlek som passar just dina behov.

Mått:
Längd 300 cm, Bredd 200 cm

Specifikationer

Varumärke

Cane-Line

Material

Polypropen

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter i kollektionen Cane-Line Spot

  1. Fri frakt!
    Cane-line

    Spot utomhusmatta 170x240 cm

    19 845 kr

Dela din stil med @kilamobler