Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Spider torkställ

Beställningsvara Levereras inom 2-3 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.
14 595 kr
14 595 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Artikelnr: S1600670 Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Spider torkställ är inte bara en praktisk åtgärd för torkning av tvätt, det är också en skulpturell dekoration för trädgården. Den vackra ramen är tillverkad i teak och rostfritt stål, som är oöverträffade material för utomhusbruk.

Teak är ett tätt, hårt trä, som är rikt på naturliga oljor och nukleära ämnen. Kärnkomponenter gör trädet i stånd att motverka rötan, och den naturliga oljan håller träfibrerna ihop och förhindrar sprickor och springor, det innebär att trädet har en unik hållbarhet. Torklinan är 23 meter lång och gjord av polyester.

Mått: Diameter, Totalhöjd
Torkställ: D 220 cm, Th 180 cm

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Material

Teak

Designer

Anders Brøgger

Skötselråd

Skötselråd

Recensioner Trustpilot

Recensioner

  • Fri ombudsleverans
    Skagerak

    Dryp torkställ

    3 595 kr
  • Dela din stil med @kilamobler