Straw trädgårdsbelysning set

949 kr

  • Finns i lager
  • Levereras inom 2-4 vardagar
Leverans: DHL utlämningsställe
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer Trygg E-handel
Artikelnr: 5062 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Dessa tre smala fina ljusstrån gör sig lika vackra i skirt prydnadsgräs som bland sommarblommande rabatter. Stråna är dessutom perfekta att placera i kruka vid exempelvis altanens loungegrupp eller på små ytor som balkong eller vid entré. De olika nivåerna på lamporna gör dem enkla att sätta snyggt på plats och skapar direkt en WOW-känsla i din trädgård och utemiljö.

Innehåller: Tre lampor med markspett, en Grenkoppling 3 uttag (art 5011)

Tänk på! Sätt lamporna på plats innan du monterar akrylglastoppen. Om du håller i glaset och trycker ner lamporna i marken är risken stor att du bryter glaset.

Om Garden Plug & Play från LightsOn. Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator, ingår ej. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Mått
Höjd ovan mark: 110 cm, 100 cm och 90 cm
70 cm gummikabel

Specifikation
12 volt AC
3 x 1 watt LED (integrerad ljuskälla, kan ej bytas)
3 x 20 lumen
IP44
Rundstrålande spridning (360°)
Varmvitt ljus (3000°K)

Specifikationer

Varumärke

LightsOn

Material

Akrylglas, Aluminium

Fler produkter från LightsOn

1 399 kr
1 499 kr
1 699 kr