Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Supreme Icon Kontinentalpaket / Medium & Fast / Icon gavel / 180×200 cm

Beställningsvara Kontakta kundtjänst för aktuell leveranstid

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Utställningsmöbel

Detta är en utställningsmöbel. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt.

Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.

Kontakta eller besök Kila Möbler

Kulör

Ändra
Tyget Oyster Grey 320 från Jensen.
Supreme Oyster Grey 320

Kulör

 
Tyget Oyster Grey 320 från Jensen.

Storlek

Ändra
180x200 cm

Storlek

Hårdhet

Ändra
Medium | Fast

Hårdhet

Bäddmadrass

Ändra
StarRose

Bäddmadrass

Sängben

Ändra
Eicon sängben i oljad ek från Jensen.
Eicon sängben oljad ek 14 cm

Sängben

 
Eicon sängben i oljad ek från Jensen.

Sänggavel

Ändra
Icon gavel inkl. sidopaneler med sängbord

Sänggavel

68 795 kr
Ord. 114 675 kr
Okänt leveranssätt 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Kategorier: , , ,
Fri frakt Svanenmärkt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Utställningsexemplar

OBS! Detta är ett utställningsexemplar. Skicket kan därför skilja sig mot en ny produkt. Kontakta oss på kundservice@kilamobler.se eller 0155-722 70 om du har frågor om skick eller leverans. Vi rekommenderar även att du kontaktar oss innan du besöker butiken för att säkerställa att produkten finns kvar.


Supreme Icon liknar inte riktigt resten av Supremekollektionen. Och varför skulle den det? Den är ju skapad just för att sticka ut. Även om kvaliteten och det solida hantverket självklart är sig likt så representerar den här sängen något helt nytt. Supreme Icon har Aloy® 3.0, vårt nyaste och mest avancerade fjädersystem, Innergetic® Latex, dubbelfjädrande underram och Exact komfortjustering integrerat i bottenramen. Specialdesignad gavel och nattduksbord.

Den här sängen är mer än en hyllning till vårt arv. Den hedrar alla som törs följa sina drömmar. Detta är Jensen Supreme Icon. Designad med ett mål om att uppfylla drömmar. Bluetoothkoppling ingår.


Jensen Icon kontinentalsäng genomskärning.Sängens uppbyggnad

1. Jensen StarRose med Innergetic® Sonocore Latex
2. Aloy® 3.0 Pocket 16 cm med Jensen Original Zonsystem
3. Jensen Reflect Pocket 7 cm
4. Innergetic® Latex 3 cm
5. Jensen Support Pocket 12,5 cm
6. Jensen Cellex XS 1,5 cm
7. Jensen Exact Comfort Adjustment

Höjd: ca 56 cm exkl. ben och bäddmadrass
Höjd: ca 79 cm inkl. ben och bäddmadrass


Textilen till Epic är en norsk hållbar ulltextil tillverkad med respekt och kärlek till norska hantverkstekniker och uttrycksformer. Ull är en förnybar naturresurs som är biologiskt nedbrytbart och brandtåligt. Materialet slits försiktigt och behåller sin textur länge och förblir mjukt och behagligt. 8-bladsrosen är det bärande design-elementet genom textilkollektionen. Ett klassiskt mönster från den norska textiltraditionen från textiltillverkaren Kvadrat Innvik.


Mer information om sängen

StarRose Bäddmadrass

Närbild på StarRose bäddmadrass från Jensen.

StarRose bäddmadrass är en voluminös, vacker och lyxig bäddmadrass med en underbar quiltad design. Inspirationen för designen är hämtad från traditionellt stickmönster baserat på stjärnor eller rosetter med åtta spetsiga blad.

Överdraget i StarRose-bäddmadrassen är tillverkat i Kairo Kashmir-kvalitet som ger en fantastisk ”soft touch” upplevelse. Kairo är en viskos i mycket hög kvalitet som har optimala fukttransporterande och värmereglerande egenskaper.

I kombination med kashmir får Jensen StarRose en exklusiv ”look and feel”. Kashmir är en naturlig ullfiber som är känd för sina goda fukt- och värmereglerande egenskaper och är därför stickat in till det översta lagret, lagret närmast huden. Jensen StarRose har en stoppning i Innergetic® Sonocore Latex. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® Sonocore Latex ger mycket god luft- och fuktgenomströmning. Stoppningsplattan är både perforerad (hålad) och profilerad. Hålningen ger en optimal ventilation och profileringen ger en mjukare och en fastare sida. Bakterier och kvalster trivs inte i latex, därför blir sängklimatet renare och friskare.

Stoppning: Innergetic® Sonocore Latex 65 kg/m³
Höjd: 10 cm

Icon huvudgavel

Huvudgaveln Icon och ramar in sängen på ett elegant sätt. 160 cm hög och 330 cm bred. (För en 210×210 cm bred säng) Mittpanelen är klädd i den blanka sängtextilen med knappar med rosdekor. Sidopanelerna med den stora stjärnrosen ger ett sofistikerat och uppseendeväckande uttryck.

Mått:
180: Höjd 160 cm, Bredd utan sidostycken 180 cm, Bredd med sidostycken 300 cm
210: Höjd 160 cm, Bredd utan sidostycken 210 cm, Bredd med sidostycken 330 cm

Jensen Aloy® 3.0

Genomskärning av Jensen Aloy 3.0 fjärder.

Med Aloy® 3.0 får fjädringen i höftzonen bättre lastbärande kapacitet samtidigt som den låter ditt höftparti bekvämt sjunka ner lite längre. Den extra mjuka fjädringen i axelområdet ger ökad komfort för dina axlar och för de som föredrar att sova på ryggen ger Aloy® 3.0 ett behagligt stöd till korsryggen. Kombinationen av Aloy® 3.0 och våra utvalda stoppningsmaterial skänker en skönare komfort som gör att du kan hitta din sömnro. Resultatet blir en djupare och mer ostörd sömn.

Jensen zonsystem

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Logotyp för Jensens zonsystem.

Pocket on Pocket

Jensens Pocket on Pocket Technology är helt nya och uppgraderade fjädersystem. Jensen Pocket on Pocket i alla sängens lager, gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Stretch i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.
Jensen Pocket on Pocket logotyp.

Jensen Exact

Med Jensen Exact levereras sängen med ett motordrivet underrede som justerar höjden på höftzonen. Detta ger dig möjligheten att finjustera sängens avlastningsförmåga. Exact-motorn går att styra med den medföljande fjärrkontrollen eller din smartphone.

När sängen känns lite för hård, kan du med ett knapptryck sänka madrassen lite I höftpartiet. Känns sängen för mjuk kan du med ett knapptryck höja madrassen i höftpartiet.

Hel Liggyta

Jensens kontinentalsängar och Seamless Ramresårer har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Teknologin ger trots det möjlighet för individuellt val av fasthetsgrad.

Jensen Even Surface.


Garanti

5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Logotyp som visar att Jensens sängar är tillverkade i Norge.Logotyp för Jensens garanti.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Komfort

Medium, Fast

Montering & dokument

Montering & dokument

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Tillbehör

 • Spara 1 069 kr
  Jensen

  Sit-On bänk björk

  4 276 kr
  Ord. 5 345 kr
  Spara 1 069 kr
 • Spara upp till 427 kr
  Jensen

  Add-On sängbord björk

  1 708 kr
  Ord. 2 135 kr
  Spara upp till 427 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 534 kr
  Jensen

  Add-On sängbricka björk

  2 136 kr
  Ord. 2 670 kr
  Spara 534 kr
 • Spara upp till 1 055 kr
  Jensen

  Jensen TempSmart Protect Split madrasskydd

  3 244 kr
  Ord. 4 055 kr
  Spara upp till 1 055 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 983 kr
  Jensen

  Jensen TempSmart Protect madrasskydd

  1 708 kr
  Ord. 2 135 kr
  Spara upp till 983 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 534 kr
  Jensen

  Add-On sängbricka oljad ek

  2 136 kr
  Ord. 2 670 kr
  Spara 534 kr
 • Spara 534 kr
  Jensen

  Add-On sängbricka svart

  2 136 kr
  Ord. 2 670 kr
  Spara 534 kr
 • Spara 534 kr
  Jensen

  Add-On sängbricka vitlaserad ek

  2 136 kr
  Ord. 2 670 kr
  Spara 534 kr
 • Spara 299 kr
  Jensen

  Jensen Add-On bordslampa med laddplatta

  1 194 kr
  Ord. 1 493 kr
  Spara 299 kr
 • Spara upp till 456 kr
  Jensen

  Jensen Softsheet lakan till split-bäddmadrasser

  1 584 kr
  Ord. 1 980 kr
  Spara upp till 456 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 456 kr
  Jensen

  Jensen Softsheet lakan

  792 kr
  Ord. 990 kr
  Spara upp till 456 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 171 kr
  Jensen

  Jensen Add-On Pocket

  680 kr
  Spara upp till 171 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 427 kr
  Jensen

  Add-On sängbord vitlaserad ek

  1 708 kr
  Ord. 2 135 kr
  Spara upp till 427 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 427 kr
  Jensen

  Add-On sängbord oljad ek

  1 708 kr
  Ord. 2 135 kr
  Spara upp till 427 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 1 337 kr
  Jensen

  Sit-On bänk vitlaserad ek

  4 008 kr
  Ord. 5 345 kr
  Spara 1 337 kr
 • Spara 1 069 kr
  Jensen

  Sit-On bänk svartbetsad ek

  4 276 kr
  Ord. 5 345 kr
  Spara 1 069 kr
 • Spara 1 069 kr
  Jensen

  Sit-On bänk oljad ek

  4 276 kr
  Ord. 5 345 kr
  Spara 1 069 kr
 • Spara upp till 363 kr
  Jensen

  Jensen Add-On sänglampa

  1 451 kr
  Ord. 1 814 kr
  Spara upp till 363 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 663 kr
  Jensen

  Jensen Soft Protect Split madrasskydd

  2 037 kr
  Ord. 2 547 kr
  Spara upp till 663 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 427 kr
  Jensen

  Add-On sängbord svartbetsad ek

  1 708 kr
  Ord. 2 135 kr
  Spara upp till 427 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 1 283 kr
  Jensen

  Jensen Saturn ottoman

  5 132 kr
  Ord. 6 415 kr
  Spara upp till 1 283 kr
  Finns i flera utföranden
 • Jensen

  Stödben för dubbelsängar 1 par

  888 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 586 kr
  Jensen

  Jensen Soft Protect madrasskydd

  1 018 kr
  Ord. 1 273 kr
  Spara upp till 586 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 256 kr
  Fri ombudsleverans
  Jensen

  Jensen Tempsmart kudde 50x60 cm

  1 023 kr
  Ord. 1 279 kr
  Spara 256 kr
  Fri ombudsleverans
 • Visa alla på egen sida

  Fler utställningsmöbler

 • Spara 4 660 kr
  Artwood

  Mischa fåtölj velvet dark brown

  6 990 kr
  Ord. 11 650 kr
  Spara 4 660 kr
 • Spara upp till 35 585 kr
  Carpe Diem

  Härmanö kontinentalpaket / Medium & Fast / Valö sänggavel / 180x200 cm

  53 375 kr
  Ord. 88 960 kr
  Spara upp till 35 585 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 45 880 kr
  Jensen

  Supreme Icon Kontinentalpaket / Medium & Fast / Icon gavel / 180x200 cm

  68 795 kr
  Ord. 114 675 kr
  Spara upp till 45 880 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 1 150 kr
  Batavia

  Sigtuna bord teak/galv Ø120 cm

  4 000 kr
  Ord. 5 150 kr
  Spara 1 150 kr
 • Spara 34 500 kr
  Skargaarden

  Skanör soffa och bord teak

  34 500 kr
  Ord. 69 000 kr
  Spara 34 500 kr
 • Spara 29 305 kr
  Cane-line

  Connect soffgrupp taupe/vit

  24 995 kr
  Ord. 54 300 kr
  Spara 29 305 kr
 • Spara 3 400 kr
  Artwood

  Rhode Island fåtölj kubu grey inkl. dyna

  2 495 kr
  Ord. 5 895 kr
  Spara 3 400 kr
 • Spara 2 445 kr
  Atleve

  Bahama fåtölj inkl. dyna

  2 450 kr
  Ord. 4 895 kr
  Spara 2 445 kr
 • Spara 1 100 kr
  Skagerak

  By Your Side sidobord mörkblå/teak

  1 995 kr
  Ord. 3 095 kr
  Spara 1 100 kr
 • Spara 2 300 kr
  Skargaarden

  Resö fåtölj grå inkl. sittdyna

  2 900 kr
  Ord. 5 200 kr
  Spara 2 300 kr
 • Spara 7 125 kr
  Kartell

  Bubble Club soffgrupp grön

  11 995 kr
  Ord. 19 120 kr
  Spara 7 125 kr
 • Spara 1 023 kr
  Kartell

  Generic A karmstol vit

  1 095 kr
  Ord. 2 118 kr
  Spara 1 023 kr
 • Spara 2 040 kr
  Design Of

  Design Of Bistro cafébord vit 70x55 cm

  4 760 kr
  Ord. 6 800 kr
  Spara 2 040 kr
 • Spara 3 639 kr
  Sika-Design

  Love Nest Natur inkl. sittdyna

  14 556 kr
  Ord. 18 195 kr
  Spara 3 639 kr
 • Spara 1 479 kr
  Sika-Design

  Fox rottingfåtölj svart

  5 916 kr
  Ord. 7 395 kr
  Spara 1 479 kr
 • Spara 3 190 kr
  Hilding

  Harmony Vent bäddmadrass 160x200 cm

  3 190 kr
  Ord. 6 380 kr
  Spara 3 190 kr
 • Spara 540 kr
  Hillerstorp

  Hammockdynor hög, grå blommig bomull

  1 255 kr
  Ord. 1 795 kr
  Spara 540 kr
 • Spara upp till 19 396 kr
  Wonderland

  Lento kontinentalpaket / Medium & Fast / W400 gavel / 180x200 cm

  19 395 kr
  Ord. 38 791 kr
  Spara upp till 19 396 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 28 084 kr
  Wonderland

  Medley kontinentalpaket / Medium & Fast / W200 gavel / 180x200 cm

  28 085 kr
  Ord. 56 169 kr
  Spara upp till 28 084 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 3 221 kr
  Solamagic

  Solamagic Premium 1400W ARC värmelampa inkl. stativ

  7 514 kr
  Ord. 10 735 kr
  Spara 3 221 kr
 • Spara 3 074 kr
  Hillerstorp

  Bara Vara divan kanel inkl. dyna

  7 170 kr
  Ord. 10 244 kr
  Spara 3 074 kr
 • Spara 3 449 kr
  Hillerstorp

  Bara Vara fåtölj kanel inkl. dyna

  8 045 kr
  Ord. 11 494 kr
  Spara 3 449 kr
 • Spara 2 198 kr
  Hillerstorp

  Torpet matgrupp vit

  5 095 kr
  Ord. 7 293 kr
  Spara 2 198 kr
 • Spara 2 250 kr
  By Kila

  Relax 2-sitshänggunga inkl. stativ

  5 245 kr
  Ord. 7 495 kr
  Spara 2 250 kr
 • Spara 669 kr
  By Boysen

  Smidessoffa Välvd

  2 676 kr
  Ord. 3 345 kr
  Spara 669 kr
 • Spara 7 885 kr
  Skagerak

  Skagen matgrupp teak

  31 495 kr
  Ord. 39 380 kr
  Spara 7 885 kr
 • Spara 3 449 kr
  Business and Pleasure Co.

  Patio parasoll antikvit Ø230 cm

  8 046 kr
  Ord. 11 495 kr
  Spara 3 449 kr
 • Spara 1 019 kr
  Brafab

  Soho dynlåda rustik

  4 076 kr
  Ord. 5 095 kr
  Spara 1 019 kr
 • Spara 10 254 kr
  Brafab

  Ambon hörnsoffgrupp vit

  23 926 kr
  Ord. 34 180 kr
  Spara 10 254 kr
 • Brafab

  Battleford hörnsoffa Midnight Blue

  28 028 kr
  Ord. 40 040 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 4 799 kr
  Atleve

  Lugano soffgrupp vit

  11 196 kr
  Ord. 15 995 kr
  Spara 4 799 kr
 • Spara 9 759 kr
  Brafab

  Populär soffgrupp teak

  39 036 kr
  Ord. 48 795 kr
  Spara 9 759 kr
 • Spara 4 037 kr
  Artwood

  Palermo matbord instant grey teak, 240x95 cm

  16 148 kr
  Ord. 20 185 kr
  Spara 4 037 kr
 • Spara 764 kr
  Houe

  Eyelet sidobord vit, Ø60 cm

  1 146 kr
  Ord. 1 910 kr
  Spara 764 kr
 • Spara 169 kr
  Brafab

  Belfort sidobord svart

  676 kr
  Ord. 845 kr
  Spara 169 kr
 • Spara 320 kr
  Brafab

  Taverny soffbord antracit/grå trä, Ø85 cm

  2 880 kr
  Ord. 3 200 kr
  Spara 320 kr
 • Spara 249 kr
  Brafab

  Talance soffbord svart/natur trä, litet

  2 241 kr
  Ord. 2 490 kr
  Spara 249 kr
 • Spara 413 kr
  Brafab

  Belfort soffbord svart 100x100 cm

  1 652 kr
  Ord. 2 065 kr
  Spara 413 kr
 • Spara upp till 34 938 kr
  Wonderland

  Maestro kontinentalpaket / Medium & Fast / Pique gavel / 180x200 cm

  34 895 kr
  Ord. 69 833 kr
  Spara upp till 34 938 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 999 kr
  Batavia

  Bahamas soffgrupp

  3 996 kr
  Ord. 4 995 kr
  Spara 999 kr
 • Spara 3 120 kr
  Fast

  Forest loungestol vit

  7 280 kr
  Ord. 10 400 kr
  Spara 3 120 kr
 • Spara upp till 44 185 kr
  Wonderland

  Aida kontinentalpaket / Medium & Fast / Module gavel / 180x200 cm

  44 185 kr
  Ord. 88 370 kr
  Spara upp till 44 185 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 6 848 kr
  Hilding

  Family Ramsäng / Eco Mörkgrå / Medium / 105x200 cm

  10 271 kr
  Ord. 17 119 kr
  Spara upp till 6 848 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 18 481 kr
  Jensen

  Ambassadör kontinentalpaket / Mole Velour / Mjuk / Ceres gavel / 140x200 cm

  18 480 kr
  Ord. 36 961 kr
  Spara upp till 18 481 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 3 895 kr
  Artwood

  Saint sidobord

  3 895 kr
  Ord. 7 790 kr
  Spara 3 895 kr
 • Spara 5 644 kr
  Jensen

  Softline 3 Split bäddmadrass 180x200 cm

  5 645 kr
  Ord. 11 289 kr
  Spara 5 644 kr
 • Spara upp till 1 287 kr
  Karup Design

  Roots 140 bäddsoffa linen/obehandlad furu

  5 148 kr
  Ord. 6 435 kr
  Spara upp till 1 287 kr
  Finns i flera utföranden
 • Spara 1 348 kr
  Mavis

  Fjällbacka sängbord svartlack

  1 347 kr
  Ord. 2 695 kr
  Spara 1 348 kr
 • Spara 1 738 kr
  Åkeson

  Nygård sängbord svartbetsad ek

  1 737 kr
  Ord. 3 475 kr
  Spara 1 738 kr
 • Spara 650 kr
  Zebra Collection

  Nova sängbord björk

  649 kr
  Ord. 1 299 kr
  Spara 650 kr
 • Dela din stil med @kilamobler