Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Svalt tyngdtäcke bambu vit 150×210 cm 7 kg

2 295 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 69 SEK
Hur sker leveransen?
Sval bambu Högkvalitativa och naturliga material Medicinteknisk produkt
Artikelnr: 45132701 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Tyngdtäcke från Beckasin i Bambu med en vikt på 7 kg. Detta täcke är Beckasins vanligaste tyngdtäcke för vuxna och barn från 12 år, detta kan du utgå från om du är osäker på vilken vikt du ska välja. När du har svårt med insomningen men för övrigt sover bra eller om du vaknar upp många gånger på natten så väljer du mellan 7 och 10 kg. Tänk på att vikten i Beckasins tyngdtäcken fördelas jämt. Den som har behov av mer stimulans för effekt väljer ett tyngre täcke.

Mått/Vikt

Längd 210 cm, bredd 150 cm / Vikt 7 kg

Om tyngtäcke

Tyngdtäcket är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande. En bra present till dig eller nära och kära. Det tunga täcket hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att hållas om eller kramas och gör att du somnar snabbt och sover bättre.

Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandkristaller (ej silikon eller polyeten) ger ett jämt tryck som gör att täcket formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Tyngdtäcket frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.

Material

Tyg: Bambu
Fyllning: Hypoallergen (allergivänlig) och luktfri sandkristall från glaskvarts
Vaddering: Bomull

Beckasin tyngdtäcke i bambu är skönt att använda alla årstider då det speciella materialet absorberar och avdunstar upp till fyra gånger mer fukt än vanliga bomullsmaterial. Materialet är dessutom naturligt antibakteriellt, vilket bidrar till ett både fräschare och mer hygieniskt sovklimat.

Beckasin tyngdtäcken är OEKO-Tex certifierade. Märkningen innebär att textilerna har genomgått noggranna tester och är fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa.
Beckasins tyngdtäcken är testade och godkända som medicinteknisk produkt. Kvalitetssäkrade genom CE-certifiering med klassificering 93/42/EEC Medical devices (MDD).

Skötsel och tvätt

Köp med fördel till ett skyddande fodral i bomullssatin eller bambu, som ger en sval och skön känsla mot huden och enkelt går att tvätta. I de allra flesta fall räcker det med att lufta tyngdtäcket regelbundet om du använder fodral och påslakan. Behöver du ändå tvätta täcket kontrollera först tvättmaskinens kapacitet. Välj ett skonsamt tvättprogram med låg centrifugering som motsvarar handtvätt. Täcket håller sig finast av att få plantorka. Torktumla eller stryk ej. Det går även bra att ångtvätta eller lämna in täcket på kemtvätt. Skakas och vädras regelbundet, får inte piskas eller dammsugas.

Specifikationer

Varumärke

Beckasin

Material

Bambutextil

Vikt

7 kg

Vad våra kunder tycker om oss

Fler produkter från Beckasin

Visa alla på egen sida

Dela din stil med @kilamobler