Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Jensen Tempsmart kudde 50×60 cm

1 050 kr 840 kr

Pågående kampanj!
20% på sängar och tillbehör från Jensen.
Gäller t.o.m. 14/2/2021
  • Finns i lager
  • Levereras inom 2-4 vardagar
Leverans: Fri ombudsleverans
+ 0 SEK
Hur sker leveransen?
Fri frakt Temperaturreglerande Anpassningsbar höjd Testvinnare
Artikelnr: QG1000014 Kategorier: , , ,

Produktbeskrivning

Jensen TempSmart™ kudde har en ”temperaturkontroll”, som aktivt går in och balanserar de temperaturskiftningar som orsakar orolig sömn. Den innovativa teknologin i textilen består av flera miljoner microkapslar som konstant anpassar sig efter hudens temperatur genom att absorbera, lagra och släppa ut överflödig värme efter behov. Microkapslarna skapar på så sätt en buffert mot både överhettning/svettning, mot kyla/frossa och håller dig inom din komfortzon, så att god sömnkvalitet upprätthålls. TempSmart™-kudden är därmed perfekt för alla som har problem med att hålla en jämn temperatur hela natten.

Jensen Tempsmart Pillow är fylld med tusentals av Comforel® Allerban® fiberkulor som formar sig efter ditt huvud. Höjden och spänsten på kudden anpassar du själv genom att öppna dragkedjan och ta ut en del av Comforel-fyllningen, tills du ligger med perfekt stöd för huvud och axlar. Fyllningen som du tar ut kan du spara i den medföljande förvaringspåsen, som du sedan tar fram när du känner att det är dags att fylla på. Comforel fiberkulor behåller sin spänst i lång tid och tål upprepad tvätt. När kudden sjunker ihop efter tvätt, ska den skakas om och slås lätt.

Tvätt: Kudden kan maskintvättas i 60°C, och tål att torktumlas. Se tvättråd på kuddens etikett.
Storlek: 50×60 cm

Specifikationer

Varumärke

Jensen

Vad våra kunder tycker om produkten

Passande täcken

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke sval

2 495 kr

Värnamo of Sweden

Lilja duntäcke medium

2 995 kr
Spara 522 kr
790 kr
740 kr
840 kr
890 kr

Dela din stil med @kilamobler