Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Tempur 2-side bäddmadrass

Beställningsvara Levereras inom 5-6 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Tempur höstkampanj

Kampanj

Tempur höstkampanj

Under början av hösten får du 15% rabatt på sängar, madrasser och bäddmadrasser med Fast känsla (Original) från Tempur.

Gäller: 23 aug - 10 okt • Erbjudandet kan ej kombineras

Till kampanjen

Storlek

Ändra
90x200 cm

Storlek

Hårdhet

Ändra
Fast

Hårdhet

6 626 kr
Ord 7 795 kr
6 626 kr
Ord 7 795 kr
DHL utlämningsställe 139 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , , ,
Tryckavlastande Olika fastheter Tvättbart fodral 10-års garanti

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Även en utmärkt säng och madrass kan inte alltid leverera den komfort och rofyllda sömn du söker. Med en tryckavlastande bäddmadrass i Tempur-material som formar sig efter din kroppsform får du ett extra stöd under natten.

Tempurs® 2-side bäddmadrass är Tempus Original-modell och passar dig som föredrar att sova på en madrass med fastare känsla. Ena sidan är klädd med slät Jersey och den andra sidan med mjuk velour. Den kan placeras ovanpå en madrass, i gott skick, för att ge tryckavlastande komfort och stöd och på så vis ge dig en bättre nattsömn. 7 cm Tempur-material ger exceptionell komfort och överdraget är lätt att ta av och kan tvättas i 40° C. Men använd gärna ett bäddmadrasskydd för att öka livslängden på din bäddmadrass.

Viktigt! Tänk på att Tempur-bäddmadrassen kommer att förhålla sig till underlaget den ligger på så det är mycket viktigt att din nuvarande madrass/säng är i gott skick. Är ditt underlag en resårsäng så bör du välja en madrass med Fast Originalkänsla. Resårsängen bör dessutom vara fast eller extra fast. En resårsäng som är mjukare än så eller är nedsjunken eller ojämn kommer inte ge tillräckligt med stöd som underlag.

Mått:
Tjocklek: 7 cm

Material

Material i fodral: Topp/sida: Double Jersey (98% Bomull, 2% Polyester), Botten: 100% Polyester
Material i fyllning: Tempur®-material

Original känsla.Tempurs bäddmadrasser är tillverkade med samma unika Tempur®-material som finns i Tempurs andra sömnprodukter och ger dig tryckavlastande kroppsanpassat stöd där du behöver det. Tempur-materialet reagerar på din kroppstemperatur och oberoende av din vikt, längd och form anpassar sig materialet till dig. 2-Side har den Original känslan och går att få i två olika fastheter: Fast – som är originalet, Medium – med något mjukare känsla. Välj vilken som passar dig.

Tvättråd

Bäddmadrassens fodral går att ta av och går att tvätta i upp till 40°C. Tvätta fodralet med avigsidan ut med dragkedjan stängd. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva madrassen. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.

10-års garanti

Bäddmadrasserna från Tempur har en garanti på 10 år och kommer behålla formen med tiden.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Material

Tempur®

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Bäddmadrasskydd

Fler bäddmadrasser från Tempur

 • Spara upp till 3 388 kr
  Tempur

  Tempur North Breeze bäddmadrass

  19 202 kr
  Ord 22 590 kr
 • Spara upp till 3 483 kr
  Tempur

  Tempur North Deluxe bäddmadrass

  17 161 kr
  Ord 20 190 kr
 • Spara upp till 2 689 kr
  Tempur

  Tempur 2-side bäddmadrass

  6 626 kr
  Ord 7 795 kr
 • Spara upp till 2 827 kr
  Tempur

  Tempur Promise bäddmadrass

  13 932 kr
  Ord 16 390 kr
 • Dela din stil med @kilamobler