Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Tempur 2-side bäddmadrass

Från: 6 895 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 139 SEK
Hur sker leveransen?
Tryckavlastande Olika fastheter Tvättbart fodral 10-års garanti
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Även en utmärkt säng och madrass kan inte alltid leverera den komfort och rofyllda sömn du söker. Med en tryckavlastande bäddmadrass i Tempur-material som formar sig efter din kroppsform får du ett extra stöd under natten.

Tempurs® 2-side bäddmadrass är Tempus Original-modell och passar dig som föredrar att sova på en madrass med fastare känsla. Ena sidan är klädd med slät Jersey och den andra sidan med mjuk velour. Den kan placeras ovanpå en madrass, i gott skick, för att ge tryckavlastande komfort och stöd och på så vis ge dig en bättre nattsömn. 7 cm Tempur-material ger exceptionell komfort och överdraget är lätt att ta av och kan tvättas i 40° C. Men använd gärna ett bäddmadrasskydd för att öka livslängden på din bäddmadrass.

Viktigt! Tänk på att Tempur-bäddmadrassen kommer att förhålla sig till underlaget den ligger på så det är mycket viktigt att din nuvarande madrass/säng är i gott skick. Är ditt underlag en resårsäng så bör du välja en madrass med Fast Originalkänsla. Resårsängen bör dessutom vara fast eller extra fast. En resårsäng som är mjukare än så eller är nedsjunken eller ojämn kommer inte ge tillräckligt med stöd som underlag.

Mått:
Tjocklek: 7 cm

Material

Material i fodral: Topp/sida: Double Jersey (98% Bomull, 2% Polyester), Botten: 100% Polyester
Material i fyllning: Tempur®-material

Original känsla.Tempurs bäddmadrasser är tillverkade med samma unika Tempur®-material som finns i Tempurs andra sömnprodukter och ger dig tryckavlastande kroppsanpassat stöd där du behöver det. Tempur-materialet reagerar på din kroppstemperatur och oberoende av din vikt, längd och form anpassar sig materialet till dig. 2-Side har den Original känslan och går att få i två olika fastheter: Fast – som är originalet, Medium – med något mjukare känsla. Välj vilken som passar dig.

Tvättråd

Bäddmadrassens fodral går att ta av och går att tvätta i upp till 40°C. Tvätta fodralet med avigsidan ut med dragkedjan stängd. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva madrassen. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.

10-års garanti

Bäddmadrasserna från Tempur har en garanti på 10 år och kommer behålla formen med tiden.

Specifikationer

Varumärke

Tempur

Material

Tempur®

Vad våra kunder tycker om oss

Bäddmadrasskydd

Fler bäddmadrasser från Tempur

Dela din stil med @kilamobler