Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Tempur Millenium kudde

Från: 1 195 kr

Nollställ
Leverans: DHL utlämningsställe
+ 55 SEK
Hur sker leveransen?
Tryckavlastande Ergonomisk design Tvättbart fodral 3-års garanti
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Tempur Millenium är en ergonomisk sovkudde särskilt anpassad för sömn och vila i sido- och ryggläge. Kudden har en böjd kant och lutar lätt framåt för att ge korrigerande bekvämt stöd. Den kramar om din nacke och axlar när du sover på sidan eller rygg och ger tryckavlastande stöd.

Millenniumkudden har en böjd framåtlutande form med en centrerad fördjupning, så att axeln finner ett litet utrymme underifrån. Detta gör axelkontakten med kudden tätare och stabiliserar nack- och halsområdet med tryckavlastande komfort. Millennium är idealisk för de som sover på rygg, men kan också användas av de som sover på sidan. Kudden finns i olika storlekar för din individuella sovkomfort och runt kudden sitter ett skyddande högkvalitativt kuddfodral.

Mått

S: bredd 54 cm, djup 32 cm, tjocklek 9,5/5 cm
M: bredd 54 cm, djup 32 cm, tjocklek 11/6 cm
L: bredd 54 cm, djup 32 cm, tjocklek 12,5/7 cm
XL: bredd 54 cm, djup 32 cm, tjocklek 14/8 cm

Material

Material i kuddfodral: 99% polyester, 1% elastan
Material i fyllning: Tempur®-material
Tempurs kuddar är tillverkade med samma unika Tempur®-material som finns i deras madrasser och ger tryckavlastande stöd hela natten. Viskoelastiska celler som aktivt formas och anpassas till din kropp.

Tvättråd

Alla Tempur-kuddar har ett skyddande mjukt kvalitetsöverdrag, dessa är lätta att ta av och går att tvätta i upp till 60° C vilket gör att du kan njuta av en fräsch och ren kudde. Alla kuddfodral uppfyller OEKO-TEX® standard 100, vilket innebär att de testats för hälsofarliga ämnen för att säkerställa bästa möjliga sovmiljö. Tvätta fodralet med avigsidan ut med dragkedjan stängd. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva kudden. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.

3-års garanti

Kuddarna från Tempur har en garanti på 3 år och kommer behålla formen med tiden.

Specifikationer

Varumärke

Tempur

Material

Tempur®

Vad våra kunder tycker om oss

Fler kuddar från Tempur

Visa alla på egen sida

Örngott

Dela din stil med @kilamobler